Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Meghan Markle: O αδερφός της την γελοιοποιεί στο YouTube

Ο λόγος και το viral βίντεο.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Thomas Markle Jr, ο αποξενωμένος ετεροθαλής αδελφός της Μeghan Markle δούκισσας του Σάσεξ, κυκλοφόρησε ένα προκλητικό βίντεο στο YouTube που κοροϊδεύει την ετεροθαλή αδελφή του με ανησυχητικό τρόπο.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Η συγκινητική ανακοίνωση του ζευγαριού

Φορώντας περούκα και τιάρα και βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από το πουκάμισό του για να μιμηθεί την εγκυμοσύνη, η 87λεπτη παράσταση του Thomas είναι εμποτισμένη με διαμάχες και προσωπικές αιχμές.

“Το όνομά μου είναι Me-again (εγώ πάλι)” ακούγεται να λέει ειρωνικά για την αδερφή του. “Απλώς επιδείκνυα τη νέα κοιλιά που αγόρασα μεταχειρισμένη από το eBay από το Μοντεσίτο” συνέχισε.

Τα αδέρφια Markle φαίνεται να έχουν κόψει κάθε είδους επαφή για περισσότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα παρατηρούν, ότι ο ετεροθαολής αδερφός της, σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Ο λόγος που την αποκαλούν αγενή και ανασφαλή

Εν μέσω του οικογενειακού δράματος που εκτυλίσσεται, η Meghan συνεχίζει να επικεντρώνεται στα επερχόμενα εγχειρήματά της. Εμφανίστηκε ανεπηρέαστη και ικανοποιημένη καθώς συνόδευε τον πρίγκιπα Harry στη Φλόριντα για την τελευταία σειρά του Netflix σχετικά με το πόλο, υποδηλώνοντας την ανθεκτικότητα και την αποστασιοποίησή της από τις οικογενειακές διαμάχες.

Η Meghan ετοιμάζεται επίσης να λανσάρει το brand της, American Riviera Orchard, μια απόδειξη της αυξανόμενης επιρροής της ως lifestyle maven.

Διάβασε ακόμη