Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Λαμπερά σκουλαρίκια: Ο σύμμαχος σου για εντυπωσιακά festive looks

Πως θα αναδείξεις το party look σου.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Τα κοσμήματα είναι σίγουρα αυτά που μπορούν να αναδείξουν και να “ανεβάσουν” ένα οποιοδήποτε outfit, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, τις γιορτινές που τα looks σου χρειάζονται όση περισσότερη λάμψη μπορείς να τους χαρίσεις. Είναι η εποχή που σου επιτρέπει να υιοθετήσεις το “more is more” και όλα να δείχνουν υπέροχα και σωστά συνδυασμένα.

Διάβασε ακόμη – Get the look: Ανέδειξε ένα total red look με κοσμήματα στο χρώμα του σμαραγδιού

Αναμφίβολα σύμμαχός σου απ’ όλα τα κοσμήματα είναι φυσικά τα σκουλαρίκια, που τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί στον πρωταγωνιστή της συγκεκριμένης κατηγορίας καθώς έχουν γίνει αναπόσπαστό κομμάτι και του καθημερινού styling πόσo μάλλον του βραδινού. Είναι αυτά που καταφέρνουν να χαρίζουν λάμψη τόσο στο σύνολό όσο και στο πρόσωπο και να αναδεικνύουν ταυτόχρονα outfit και μακιγιάζ, δύο στοιχεία πολύ σημαντικά για κάθε festive look.

Οι προτάσεις των οίκων και φέτος ποικίλουν και μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που αναζητάς. Minimal με διαχρονικό σχέδιο και elegant υλικά, ear cuffs για ένα πιο μοντέρνο look, σκουλαρίκια σε tear drops που είναι και η απόλυτη τάση, ιδιαίτερα μοτίβα με πολύτιμους λίθους. Το μόνο σίγουρο είναι πως, ό,τι και αν επιλέξεις αυτά θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο και τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα looks σου.

Διάβασε ακόμη – Γνώρισε τα σύγχρονα ελληνικά κοσμήματα της Λητώς Καρακωστάνογλου

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα διάφορες επιλογές για να αναβαθμίσεις τα σύνολά σου ανάλογα με αυτό που ψάχνεις:

#1. Modern με χρώμα
Για τα πιο casual chic σύνολά σου, που και αυτά χρειάζονται περισσότερη λάμψη και ένα πιο επίσημο χαρακτήρα αυτές τις μέρες, προτείνουμε σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με χρώμα και ιδιαίτερο σχήμα που θα αναβαθμίσουν αμέσως και θα χαρίσουν μία extra πολυτέλεια στο look.

#2. Glamorous αποτέλεσμα
Σίγουρα για ένα πιο λαμπερό και luxurious ύφος τα σκουλαρίκια με διαμάντια είναι αυτό που χρειάζεσαι. Πρόκειται για μία τάση που μένει αναλλοίωτη, ως πάντοτε κλασική και διαχρονική, αφού τα διαμάντια θα συνεχίσουν να κυριαρχούν ως οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας. Τα ιδιαίτερα σχήματα που έδωσαν οι σχεδιαστές στις νέες προτάσεις τους αλλά και τα διάφορα μεγέθη είναι αυτά που εκσυγχρόνισαν το συγκεκριμένο κόσμημα που δείχνει πιο fresh και πιο up to date από ποτέ.

#3. Πολύτιμοι λίθοι
Οι χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι είναι και αυτοί που καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν τα βλέμματα. Τα ζαφείρια, τα ρουμπίνια και τα σμαράγδια με τα έντονα χρώματα τους αλλά και με την ιδιαίτερη αισθητική τους είναι αυτά που θα σε αναδείξουν στην πιο λαμπερή καλεσμένη του party και που θα χαρίσουν ανεπιτήδευτο εκλεπτυσμό και κομψότητα στην όλη σου εμφάνιση.

Info: Τις πιο πάνω επιλογές μπορείς να τις βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα STEPHANIDES.
Στασάνδρου και Αφροδίτη γωνία 2, 1060, Λευκωσία, τηλ.: 22757929
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227, 3105, Λεμεσός, τηλ.: 25587949

Facebook: StephanidesLuxuryGoods
Instagram: stephanidesluxurygoods
www.stephanides.com

Διάβασε ακόμη