Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Kylie Jenner – Timothee Chalamet: Τα τρυφερά στιγμιότυπα τους στο US Open

Κάνουν τη μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη.

Η Kylie Jenner και ο Timothee Chalamet φαίνεται πως θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται. Για αυτό και δεν έχουν σταματήσει να κάνουν τη μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη.

Από τη συναυλία της Beyonce και την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μέχρι το Αμερικάνικο Πρωτάθλημα τένις, επιβεβαιώνουν ότι είναι το new love in town.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner – Timothee Chalamet: Tο matchy-matchy look τους στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

Διαχυτικοί στις κερκίδες του US Open

Την Κυριακή η Kylie Jenner και ο Timothee Chalamet βρέθηκαν στις κερκίδες του US Open, ανάμεσα σε πολλούς ακόμα διάσημους, για να παρακολουθήσουν τον τελικό στον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Novak Djokovic.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση της Kylie Jenner και του Timothee Chalamet

Ο Σεπτέμβρης ήταν ένας μήνας με πολλές δημόσιες εμφανίσεις για το ζευγάρι αλλά οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους είχαν ξεκινήσει ήδη από τον Απρίλιο.

Η γνωριμία τους έγινε τον Ιανουάριο τον περασμένο Ιανουάριο. Λίγο μετά τον χωρισμό της Kylie Jenner με τον Travis Scott. Στην αρχή το μοντέλο και ο ηθοποιός κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Ο Timothee Chalamet ήταν άλλωστε μια εντελώς διαφορετική επιλογή συντρόφου από αυτές που είχε κάνει μέχρι σήμερα το μέλος της διάσημης οικογένειας.

Η πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη σχέση τους ήταν τον Ιούνιο όταν η Kylie Jenner εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι του στο Beverly Hills.

Διάβασε ακόμη – Kourtney Kardashian: Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε μετά την περιπέτεια υγείας της

“Η Kylie και ο Timothee δεν έχουν περάσει τόσο πολύ χρόνο μα΄ζι τελευταία καθώς έχουν και οι δύο πού φορτωμένο πρόγραμμα” ανέφερε πηγή στο US Weekly τον Αύγουστο. “Συνεχίζουν όμως να έχουν επικοινωνία σε τακτική βάση και έχουν παραμείνει φίλοι παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται τόσο συχνά”.

Η ίδια πηγή ανέφερε: “Κινούνται στον ίδιο κύκλο φίλων και περνούν ωραία μαζί αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό. Η Kylie περνάει καλά, αν και είναι ανοιχτή στο να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα δεν έχουν δέσμευση”. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού το φθινόπωρο τους έχει βρει αχώριστους!

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @kylietimothee

Διάβασε ακόμη