Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Κι άλλη απώλεια για την Jennifer Aniston

Το συγκινητικό της μήνυμα και οι εικόνες που μοιράστηκε.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Μετά την είδηση του θανάτου του παραγωγικού τηλεοπτικού συγγραφέα και παραγωγού, Norman Lear η Jennifer Aniston μοιράστηκε την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναπολώντας την “εξαιρετική του ζωή”.

“Norman Lear. Οι εκπομπές του διαμόρφωσαν την παιδική μου ηλικία και το να τον γνωρίσω ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές μου”, ξεκίνησε το μήνυμά της, το οποίο περιείχε δύο φωτογραφίες της ίδιας και του Lear να αγκαλιάζονται. “Έκανε τόση διαφορά. Μια τεράστια επίδραση στην τηλεόραση και στην ανθρωπότητα”.

Διάβασε ακόμη – Meryl Streep: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα 4 παιδιά της

Η πρωταγωνίστρια των Friends συνέχισε να σημειώνει πως το είδωλο του Hollywood -που ήταν γνωστός για τη δημιουργία της κωμικής σειράς “All in the Family” της δεκαετίας του 1970- δεν απέφευγε να αγγίξει δύσκολα θέματα στο τηλεοπτικό του υλικό.

“Ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει και να συζητήσει έντονες πολιτικές συζητήσεις σε δύσκολους και φορτισμένους καιρούς και ήμασταν σε θέση να γελάσουμε και να μάθουμε. Νοσταλγώ εκείνες τις μέρες”, συνέχισε. “Όταν η δημιουργικότητα ήταν ένα εργαλείο μάθησης και μπορούσε να εμπνεύσει τους ανθρώπους να σκεφτούν ίσως λίγο διαφορετικά. Και φυσικά να γελούν. Η μεγαλύτερη πηγή θεραπείας μας”.

Διάβασε ακόμη – Angelina Jolie: “Έπαθα παράλυση Bell έξι μήνες πριν από το διαζύγιο”

Ολοκλήρωσε το αφιέρωμά της: “Ας πάρουμε μια σελίδα από το εγχειρίδιο του Norman ως έναν τρόπο να τιμήσουμε τη ζωή του. Μια εξαιρετική ζωή. Αναπαύσου εν ειρήνη, Norman. Ήταν δώρο να σταθώ στο φως σου”.

Ο Lear πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι του στο Loa Angeles την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση των εκπροσώπων του. Ήταν 101 ετών.

Πηγή: Instagram/ @fanjenaniston

Διάβασε ακόμη