Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Kate Moss: Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής της πριν γίνει 50 ετών

“Μερικές φορές με πιάνει η κρίση”.

Λίγο πριν από τα 50, η Kate Moss αποφασίζει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της με γνώμονα την ευεξία. Το διάσημο μοντέλο αφήνει στην άκρη τις καταχρήσεις με το τσιγάρο, το αλκοόλ και τα ξενύχτια, προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις του σώματός της που αλλάζει.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση με τους Sunday Times, η Moss σχολίασε αστειευόμενη τα επερχόμενα 50ά γενέθλιά της τον Ιανουάριο του 2024: “Δεν θα γίνω 50. Όχι, δεν το σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι 50 ετών”.

Διάβασε ακόμη – Miley Cyrus: Το νέο hair colour της μετά από 10 χρόνια

Το μοντέλο έχει εγκαταλείψει την party girl περσόνα της και τώρα περνάει τον χρόνο της κάνοντας γιόγκα και μαγειρεύοντας για την κόρη της Lila. Ωστόσο, το να αφήσει πίσω της τον τρόπο ζωής των πάρτι δεν ήταν εύκολο για το top model και παραδέχεται ότι μερικές φορές νιώθει τον φόβο ότι χάνει κάτι.

“Δεν μου αρέσει πραγματικά. Μερικές φορές με πιάνει η κρίση, όπως “Ω, μακάρι να είχα πάει σε αυτό ή να έκανα παρέα με όλους”, εξηγεί.

Αποκάλυψε επίσης ότι αν βγει έξω, τα μεσάνυχτα θα βρίσκεται σίγουρα στο κρεβάτι της, προκειμένου να μην χαλάσει την επιδερμίδα της.

“Όταν βγαίνω έξω φεύγω τα μεσάνυχτα – αυτό είναι το όριο μου. Έχω δει τους πάντες, όλοι έχουν μιλήσει λογικά. Μετά από αυτή την ώρα, οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναλαμβάνονται. Οπότε τότε πηγαίνω σπίτι”. Παραδέχτηκε επίσης ότι εξακολουθεί να καπνίζει μερικές φορές.

Διάβασε ακόμη – Kylie Jenner: Έδειξε κατά λάθος μία τρυφερή φωτογραφία με τον Timothee Chalamet

“Εξακολουθώ να καπνίζω περιστασιακά. Έχω ακούσει ότι όταν σταματάς, μπορείς πραγματικά να το καταλάβεις από το δέρμα σου. Αλλά δεν έχω σταματήσει … ακόμα”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη