Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Instagram Queen: Η 24χρονη Kylie Jenner είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο με 300 εκατομμύρια followers

Η διάσημη αδελφή της Kim Kardashian είναι κι επισήμως η βασίλισσα του Instagram.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μην είναι πολύ ενεργή στα social media, αλλά ό,τι κάνει η Kylie Jenner είναι αποτέλεσμα μιας καλής στρατηγικής. Η επιχειρηματίας και διάσημη αδελφή της Kim Kardashian συγκέντρωσε πάνω από 300 εκατομμύρια followers στολογαριασμό της στο Instagram κι έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που το καταφέρνει αυτό παγκοσμίως.

Η 24χρονη είναι κι επισήμως η βασίλισσα του Instagram αφού είναι ο δεύτερος άνθρωπος παγκοσμίως με τόσους πολλούς followers μετά τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo που έχει 388 ακολούθους.

Πριν την Kylie Jenner, η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram ήταν η Ariana Grande με 146 εκατομμύρια followers και πριν από αυτή η Selena Gomez.

H Kylie που αυγτή την εποχή διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις και αποφάσισε να απομακρυνθεί λίγο από τα social media μετά την τραγωδία σε συναυλία του συντρόφου της, Travis Scott, όπου 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της για τη νέα χρονιά, η Jenner είχε γράψει: “Όσο πλησιάζει το 2022 συλλογίζομαι τον περασμένο χρόνο και τις ευλογίες που έφερε αλλά και όλους τους πόνους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον χρόνο και όλες τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στη ζωή μου“.

Πηγή: Madame Figaro Gr

Διάβασε ακόμη