Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Η σπάνια εμφάνιση του Robert De Niro με τη σύντροφό του

Ποιος έκοψε τον λόγο του στα βραβεία;

Ο Robert De Niro βρέθηκε στα Gotham Awards για να παραλάβει το βραβείο Gotham Historical Icon and Creator Tribute για την ταινία “Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού” του Martin Scorsese.

Λίγο πριν την επεισοδιακή εμφάνισή του στη σκηνή ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με τη σύντροφό του. Η Tiffany Chen είναι η μητέρα του 7ου παιδιού του. Ο 79χρονος ηθοποιός έχει προστατέψει τη σχέση του και είναι σπάνιες οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Ακόμα και στη γέννηση της κόρης τους ήταν ελάχιστα αυτά που αποκάλυψε.

Διάβασε ακόμη – Paris Hilton: Mιλάει πρώτη φορά για τη νεογέννητη κόρη της, London

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας “The Intern” και το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο το καλοκαίρι του 2023. Το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου η Tiffany Chen συνόδευσε τον Robert De Niro στα Gotham Awards.

Ποιος έκοψε τον λόγο του στα βραβεία

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του. Μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε ο Robert De Niro είπε ότι ο λόγος που θα διάβαζε μονταρίστηκε και έτσι άνοιξε το κινητό του και ξεκίνησε να διαβάζει το κομμάτι που είχε αφαιρεθεί είτε από την Apple που είναι παραγωγός της ταινίας ή από την διοργάνωση των βραβείων.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Η εκθαμβωτική διακόσμηση που έκανε στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα

“Η αρχή της ομιλίας μου μονταρίστηκε, κόπηκε και δεν το ήξερα. Και θέλω να τη διαβάσω” δήλωσε ο ηθοποιός. “Η Ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και κινούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμια” συμπλήρωσε.

Ο Robert De Niro συνέχισε κάνοντας μια αναφορά σε ένα απόφθεγμα του John Wayne που μιλά για το πως “πήραμε αυτή τη σπουδαία χώρα” από τους Ιθαγενείς και επαναφέροντας τον πρώην πρόεδρο Donald Trump που είπε ψέματα “περισσότερες από 30.000 φορές μέσα στα τέσσερα χρόνια της θητείας του”.

“Δεν έχω διάθεση να τους ευχαριστήσω καθόλου για αυτό που έκαναν. Πώς τολμούν να το κάνουν, αλήθεια;” είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη