Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Kate Middleton: Η κατάσταση της υγείας της παραμένει ανησυχητική

Το παλάτι τηρεί σιγήν ιχθύος.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Kate Middleton είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο και αναμένεται να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά της μετά το Πάσχα.

Η απουσία ενημερώσεων από το παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με την κατάσταση της υγείας της δούκισσας έχει τροφοδοτήσει τις φήμες και έχει οδηγήσει σε αύξηση της ανησυχίας του κοινού. Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος τηρούσε επιμελώς το βασιλικό πρωτόκολλο ενημερώνοντας τακτικά το κοινό για την κατάσταση της υγείας του, συμπεριλαμβανομένης της έκφρασης ευγνωμοσύνης για τις ευχές μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην περίπτωση της πριγκίπισσας Kate παρατηρήθηκε έντονη αντίθεση.

Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην γνωστή ως Twitter, ανήσυχοι θαυμαστές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, κάνοντας παραλληλισμούς.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Απαγορεύει την επιστροφή του πρίγκιπα Harry

“Ο Κάρολος ακολούθησε επιμελώς το βασιλικό πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια της κρίσης υγείας του, γεγονός που κάνει τη σιωπή γύρω από την υγεία της Kate ακόμη πιο ανησυχητική”, έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

“Γιατί η παντελής έλλειψη επικοινωνίας; Ακόμα και μια φωτογραφία θα αρκούσε για να καθησυχάσει το κοινό, η Kate κινδυνεύει, έχει καρκίνο ή τη νόσο του Crohn;”, είπε ένας ανήσυχος θαυμαστής.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Η μεγάλη αλλαγή που φανερώνει ότι είναι έτοιμη να γίνει βασίλισσα

Σε μια νέα ενημέρωση που μοιράστηκε στο Fiesta, ο Calleja ανέφερε ότι η εξέλιξη της Middleton δεν ήταν τόσο ευνοϊκή όσο θα προτιμούσε ο βρετανικός βασιλικός οίκος.

Ο Calleja αποκάλυψε προηγουμένως ότι οι επιπλοκές στη μετεγχειρητική περίοδο οδήγησαν τους γιατρούς να θέσουν τη Middleton σε κώμα.

Διευκρινίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, τόνισε ότι η πριγκίπισσα εσκεμμένα οδηγήθηκε σε κώμα λόγω των κρίσιμων επιπλοκών που προέκυψαν μετά την αρχικά σοβαρή επέμβαση.

Διάβασε ακόμη