Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η ιδανική σειρά περιποίησης προσώπου εάν το δέρμα σου έχει τάσεις ακμής

Δύο προϊόντα που θα σου λύσουν τα χέρια και θα βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας σου.

Πολλές είναι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ακμής ακόμα και μετά την εφηβεία. Η ακμή, μπορεί να είναι μια πάθηση του λιπαρού (κυρίως) δέρματος που αναμφίβολα είναι ενοχλητική και επηρεάζει την υγεία της επιδερμίδας αλλά ταυτόχρονα επηρεάζει και την ψυχολογική κατάσταση μιας γυναίκας η οποία πάσχει από αυτήν.

Διάβασε ακόμη – Αυτά είναι τα προϊόντα του μακιγιάζ που πρέπει να έχεις στο φθινοπωρινό σου νεσεσέρ

Εάν έχεις πρόβλημα με ακμή τότε η La Roche-Posay σου έχει τη λύση με 2 προϊόντα τα οποία δρουν ενάντια στην ακμή και βοηθούν στην βελτίωση της επιδερμίδας.

Effaclar Ultra Concentrated Serum

Το Effaclar Ultra Concentrated Serum της La Roche-Posay, αποτελεί τον πρώτο ορό για το δέρμα µε τάση ακµής, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένος για ενήλικες, προσφέροντας απολεπιστικά οξέα και καταπραϋντικά συστατικά και εξασφαλίζοντας αποδεδειγμένη άμεση αποτελεσματικότητα, µε ορατή βελτίωση του δέρµατος από την 1η ημέρα. 

Το 83% των καταναλωτών που έλαβαν µέρος σε κλινική μελέτη να δηλώνουν ότι το δέρμα τους φαινόταν πιο λείο και η υφή του βελτιώθηκε από το πρώτο κιόλας πρωί. Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα πανίσχυρα αποτελέσματα του ορού και µετά από 4 εβδομάδες χρήσης στους ερεθισμούς (-45%), στα  µαύρα στίγματα (-20%) και στα σημάδια (-49%).

Effaclar Duo (+)

Όλη η αποτελεσματικότητα του αγαπημένου EFFACLAR DUO (+), με επιπλέον το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Aqua Posae Filiformis για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος, την ενίσχυση της  φυσικής ανοσίας, και τη ρύθμιση της φλεγμονής. Δοκιμασμένη σε 13.000  ασθενείς, διορθώνει τις σοβαρές ατέλειες & τα σημάδια και δρα ενάντια στην επανεμφάνιση τους.

Το EFFACLAR DUO (+) προσφέρει ορατή αποτελεσματικότητα από τις 12 πρώτες ώρες χρήσης και βελτιώνει κατά 24% την ποιότητα ζωής των ασθενών με ακμή σε 2 μήνες.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη