Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Britney Spears δηλώνει ότι “εγκατέλειψε τη δουλειά” αφού δεν είχε φωνή για 13 χρόνια

Η σταρ της ποπ δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από τον Αύγουστο του 2016.

Η 41χρονη Spears μοιράστηκε ένα αναδρομικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να χορεύει με crop top και σορτσάκι. Ανέβασε το βίντεο από το 2007, γράφοντας στη λεζάντα ότι είναι το “αγαπημένο” της τραγούδι από την καριέρα της.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Το σπάνιο στιγμιότυπο μαζί με τον γιο της

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο βλέπουμε την σταρ της ποπ να λικνίζεται σε ένα δωμάτιο στο Maui πέρυσι, το οποίο μάλιστα αναδημοσίευσε. “Ήταν πραγματικά περίεργα γιατί οι χορευτές μου ανέβηκαν στη σκηνή για αυτό το τραγούδι. Άκουσα αυτό το τραγούδι σήμερα και πραγματικά συνειδητοποίησα για πρώτη φορά πόσο σπουδαίο είναι”.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Η επανασύνδεση με την μητέρα της  

Η Britney Spears δήλωσε ακόμη ότι, “παραιτήθηκα από τη δουλειά, γιατί, υποθέτω ότι όλοι αυτοί οι κανόνες που… ξέρετε, ήταν και η αφορμή να μην έχω φωνή για 13 χρόνια… Ωραία!. Είναι περίεργο που εγκατέλειψα τη δουλειά JUST SAYING!!!”

Η τραγουδίστρια του “Toxic”, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από τον Αύγουστο του 2016, αλλά συνεργάστηκε με τον Elton John πέρυσι για το ντουέτο τους “Hold Me Closer”, γρήγορα απομάκρυνε τις πληγές του παρελθόντος και άφησε τους 42,1 εκατομμύρια followers της με θετικό πρόσημο.

Φωτογραφίες: Instagram/ @britneyspears

Διάβασε ακόμη