Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η Άντρια Αλετράρη παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο “Fashion and the magic alchemy of old and new”

Μάθε όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Η Άντρια Αλετράρη, το creative studio ACCTOAA και με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας αλλά και του Madame Figaro, παρουσιάζουν το διαδικτυακό σεµινάριο: “Fashion and the magic alchemy of old and new”.

Από που έρχεται το πραγματικό inspiration; Πώς µπορούµε να δημιουργήσουμε εικόνες που θα αφήσουν ανεξίτηλο αποτύπωμα στη µνήµη του παραλήπτη και δεν θα χαθούν ανάµεσα σε άλλες προβολές και το αµέσως επόµενο scroll; Τι σηµαίνει αλήθεια αυθεντικότητα; Γιατί είναι τόσο σημαντική η ιστορία; Γιατί η γνώση και η έρευνα στο αντικείμενο εργασίας κάποιου είναι σήμερα πιο σημαντική από ποτέ;

Αυτά και πολλά άλλα θα µάθουµε τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 18:00 µαζί µε την – otherwise known – @andriasdose, στο webinar που µας έχει ετοιμάσει.

Ραντεβού online!

Με µια diverse πορεία στο χώρο της µόδας, έχοντας δουλέψει ως art director, στυλίστρια, στη δηµοσιογραφία, το PR και τα digital media, το education ως lecturer στα χρόνια της στο Λονδίνο και πολλά άλλα.

Η Άντρια έχει πλέον µια well-rounded και καλά εμπεριστατωμένη άποψη για τα δρώμενα του χώρου της μόδας και είναι εδώ για να μοιραστεί τη γνώση και τις εμπειρίες της!

Εμείς ανυπομονούμε. Εσείς;

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το webinar, µπορεί να δηλώσει συµµετοχή στη σελίδα του ACCTOAA, ακολουθώντας τις οδηγίες στο link.

Διάβασε ακόμη