Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Hailey Bieber: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Όλα όσα αποκάλυψε το 26χρονο μοντέλο. 

Η Hailey Bieber είχε αποκαλύψει την περασμένη άνοιξη ότι έπαθε ένα ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο για το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά ξεπέρασε ευτυχώς πολύ γρήγορα.

Διάβασε ακόμη – Hailey Bieber: Αποκάλυψε την αγαπημένη της στάση στο σεξ

Το 26χρονο μοντέλο μίλησε πρόσφατα για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της εξηγώντας ότι παλεύει με μετατραυματικό στρες μετά τις δυσκολίες που πέρασε. Σε συνέντευξή της σε podcast αμερικάνικου περιοδικού, η σύζυγος του Justin Bieber είπε πως “πάλεψα με πολύ στρες μετά την περιπέτεια της υγείας μου. Είχα λίγο μετατραυματικό στρες και φοβόμουν ότι θα συμβεί ξανά”.

“Ήταν ένα συναίσθημα που με έκανε να νιώθω ότι δεν θέλω να ξανασυμβεί ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό, τόσο δυσάρεστο και με έκανε να τα χάσω με κάθο τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς”, είπε η Bieber.

Διάβασε ακόμη – Hailey Bieber: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα 26α γενέθλιά της στο Τόκιο

H σταρ λίγο μετά τη νοσηλεία της είχε μοιραστεί την περιπέτεια που πέρασε σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram. “Παρά το γεγονός ότι αυτή ήταν σίγουρα μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει στη ζωή μου, είμαι στο σπίτι τώρα και είμαι καλά και ευγνώμων για όλους τους απίστευτους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν”, είχε πει.

Διάβασε ακόμη