Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

H λονσιόν προσώπου που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση

3 βήματα για να ανανεώσεις τη ρουτίνα περιποίησης σου

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η La Mer δημιούργησε τη The Treatment Lotion η οποία προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση χαρίζοντας νέα πνοή στην επιδερμίδα. Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό, για να ετοιμάσει την επιδερμίδα για κάθε βήμα περιποίησης που ακολουθεί.

ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η νέα Treatment Lotion κυκλοφορεί με μια μεγάλη αναβάθμιση, μέσα και έξω, με ένα νέο ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο με 20% ανακυκλωμένο περιεχόμενο.

Διάβασε ακόμη – Η La Mer παρουσιάζει την Creme de la Mer Blue Heart

Η πρόσφατα προηγμένη φόρμουλα, που είναι 91% φυσικής προέλευσης, δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία μας της πράσινης χημείας, η οποία αναπτύχθηκε με αρχές αποδεκτές από την επιστημονική κοινότητα. Αυτή η μεθοδολογία αξιολογεί τα συστατικά και τις φόρμουλες μέσα από τους φακούς της ανθρώπινης υγείας, της υγείας του οικοσυστήματος και του περιβάλλοντος για να βοηθήσει τη La Mer να κάνει ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τη βιωσιμότητα της φόρμουλας, διατηρώντας παράλληλα τα πρότυπα απόδοσης των προϊόντων της.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ
• Δίνει ενέργεια στην επιδερμίδα για όψη ζωντάνιας και λάμψης.
• Προσφέρει διαρκή επουλωτική ενυδάτωση άμεσα και για όλη την ημέρα, γεμίζοντας το δέρμα με ορατό όγκο.
• Μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Η επιδερμίδα αισθάνεται σφριγηλή.
• Φόρμουλα για ευαίσθητο δέρμα.
• Βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας για την πρόληψη ορατών σημαδιών ερυθρότητας, ερεθισμού και ευαισθησίας. Βοηθά ορατά να καταπραΰνει με την πάροδο του χρόνου.

Δοκιμασμένο σε όλους τους τύπους και τους τόνους δέρματος. Αυτή η φόρμουλα έχει επικυρωθεί με περισσότερες από 7.000 κλινικές αξιολογήσεις και περισσότερες από 23.000 αυτοαξιολογήσεις καταναλωτών παγκοσμίως.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το δέρμα διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες αυτο-ανανέωσης, αλλά χρειάζεται τη βέλτιστη ενέργεια για να τροφοδοτήσει αυτές τις φυσικές διαδικασίες. Όταν εξαντλείται ή στερείται, οι έμφυτοι μηχανισμοί επιδιόρθωσης του δέρματος μπορεί να επιβραδυνθούν. Ωστόσο, όταν ενισχύονται με συμπληρωματική ενέργεια, μπορεί να βοηθήσουν την επιδερμίδα να αποκαταστήσει τη νεανική της όψη.

Διάβασε ακόμη – La Mer: Ξεκλείδωσε τις δυνάμεις της ανανέωσης της επιδερμίδας με τη Crème de la Mer

Εμπλουτισμένη με ακόμη περισσότερο Miracle BrothTM από την προηγούμενη φόρμουλα, η θρυλική ζύμωση ζωτικής δύναμης της νέας Treatment Lotion βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας για να δημιουργήσει μια δεξαμενή ενέργειας που ρέει εκεί που το χρειάζεται περισσότερο, για να τροφοδοτήσει μια ορατά νεανική μεταμόρφωση. Πλημμυρίζει την επιδερμίδα με ζωτική ενέργεια, βασικούς ηλεκτρολύτες και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της υδρομεταλλικής ισορροπίας– εκκινώντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της επιδερμίδας. Αυτό το “εφέ ενεργειακής επαναφόρτισης” βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς, νεανικής όψης.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ

Η Treatment Lotion ετοιμάζει την επιδερμίδα για όλα τα βήματα που ακολουθούν:

ΒΗΜΑ 1: THE NEW TREATMENT LOTION
Μετά τον καθαρισμό, ξεκινήστε την ρουτίνα περιποίησης σας με μια δύναμη υγρής ενέργειας και 24ωρης ενυδάτωσης.

ΒΗΜΑ 2: THE HYDRATING INFUSED EMULSION
Ακολουθήσε με μια απαλή στρώση που εμβαθύνει την ενυδάτωση και συσφίγγει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της λαμπερή νεανική όψη.

ΒΗΜΑ 3: CRÈME DE LA MER
Ολοκληρώστε με ένα εξαιρετικά πλούσιο στρώμα επουλωτικής ενυδάτωσης για να σφραγίσετε όλα τα οφέλη.

Κεντρική φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη