Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Gwyneth Paltrow: Παραχωρεί το σπίτι της αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν τυχερό θαυμαστή της

Η ηθοποιός μας ξεναγεί στον χώρο της με ένα βίντεο.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Gwyneth Paltrow δίνει σε έναν τυχερό θαυμαστή την ευκαιρία να ζήσει σαν A-lister – τουλάχιστον για ένα βράδυ.

Την Τρίτη, 1 Αυγούστου η ιδρύτρια του Goop, ανακοίνωσε ότι παραχωρεί τον πολυτελή ξενώνα της στο Montecito της Καλιφόρνιας.

Διάβασε ακόμη – Η κόρη της Beyoncé φόρεσε παπούτσια Dior αξίας 1.200 δολαρίων σε συνάντησή της με την Madonna

“Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη κοινότητας έχουν κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Προκειμένου να “κάνει τον κόσμο λιγότερο μοναχικό”, η ηθοποιός προσκαλεί έναν τυχερό θαυμαστή και έναν καλεσμένο της επιλογής του να μείνουν στην ιδιοκτησία της αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Ενώ μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω ότι θα βρούμε συνδέσεις και κοινά σημεία πάνω από ένα νόστιμο γεύμα”, έγραψε. “Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, κάντε μια από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα έχετε ένα μπάνιο εφοδιασμένο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πραγματικά πολυτελή διαμονή”.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Επιδεικνύει τις καμπύλες της με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό κίνητρο, η Paltrow έδωσε επίσης στους 8,3 εκατομμύρια ακολούθους της μια ξενάγηση στο σπίτι, το οποίο περιέγραψε ως “καταφύγιο για ανάπαυση και πνευματική διαύγεια”.

Οι θαυμαστές της μπορούν να εγγραφούν για την ευκαιρία τους να μείνουν στον ξενώνα της Paltrow στις 15 Αυγούστου. Ωστόσο, η πραγματική εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη “Goop-inspired Stay with Gwyneth Paltrow” μπορείτε να βρείτε στην καταχώριση της Airbnb.

Φωτογραφία: Instagarm/ @gwynethpaltrow

Διάβασε ακόμη