Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Gwyneth Paltrow: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά της εν μέσω πανδημίας

Πώς περνούν την παρατεταμένη περίοδο του εγκλεισμού η 16χρονή κόρης και ο 14χρονος γιος της ηθοποιού;

Της Γεωργίας Γεωργίου

Αναμφίβολα ο κορωνοϊός άλλαξε ριζικά τις ζωές μικρών και μεγάλων. Γι’ άλλους αυτή η κατάσταση τους βοήθησε θετικά κι άλλους ο εγκλεισμός εν μέσω πανδημίας επηρέασε σε υψηλό βαθμό την ψυχολογία τους κι όχι μόνο.

Διάσημοι και μη, αναγκάστηκαν να αλλάξουν συνήθειες, να σταματήσουν τις δουλειές τους και να αρχίσουν να ζουν διαφορετικά, τόσο εκείνοι όσο και οι οικογένειες τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η διάσημη ηθοποιός, Gwyneth Paltrow η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο σόου “Jimmy Kimmel Live!” και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πώς περνούν την παρατεταμένη περίοδο του εγκλεισμού η 16χρονη κόρη της Apple και ο 14χρονος γιος της Moses.

Όπως είπε ο Moses έχει απομονωθεί περισσότερο και βρίσκει διέξοδο στο σκέιτμπορντ.

“Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι κάνει σκέιτμπορντ, οπότε μπορεί να περάσει πολύ χρόνο μόνος του, κάνοντας εξάσκηση και δουλεύοντας τις δεξιότητες του σε νέα κόλπα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι 14 και… όπως παρατήρησα είναι πιο δύσκολο γι’ αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σε πιο έντονο αναπτυξιακό στάδιο”, είπε η ηθοποιός.

“Η κόρη μου είναι στα 16, ξέρει ποια είναι και έχει τους φίλους της” πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε: “Ο γιος μου θα είχε ξεκινήσει το γυμνάσιο τον Σεπτέμβριο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο κοινωνικά γι’ αυτόν. Με έχει, ωστόσο, εκπλήξει το πόσο ευπροσάρμοστα είναι τα παιδιά αυτήν την περίοδο και πόσο ευέλικτα”.    

Φωτογραφίες: EPA, Instagram/ @gwynethpaltrow

Διάβασε ακόμη