Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Eye make-up: Το beauty trick της Adele που της χαρίζει σαγηνευτικό βλέμμα

Μάθε πώς μπορείς να το αντιγράψεις.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Η επιστροφή της Adele στον κόσμο της μουσικής είναι σίγουρα iconic. Με το νέο της album “30” να βρίσκεται καθ’οδόν, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται παντού στις οθόνες μας αφού είναι ένα από τα πιο αγαπητά άτομα στον κόσμο.

Παράλληλα με τους βελούδινους τόνους της που κάνουν τον κόσμο να λυγίζει, η Adele μας χαρίζει και μερικές εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις. Φυσικά, το winged eyeliner της είναι βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε της μακιγιάζ. Αλλά, ενώ η πάντα προσεγμένη γραμμή του winged eyeliner της τραβάει όλη την προσοχή, υπάρχει ένα άλλο μέρος του μακιγιάζ των ματιών της Adele που συχνά παραβλέπεται, παρόλο που είναι πιθανότατα το κλειδί που τα συνδυάζει όλα μαζί και ολοκληρώνει το look.

Διάβασε ακόμη – Salma Hayek: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά

Όταν φοράει σκιά ματιών, o make-up artist της Adele – συνήθως είναι ο αγαπημένος της Anthony H. Nguyen – “σβήνει” τη σκιά κάτω από το μάτι της, ακολουθώντας την εσωτερική γραμμή των ματιών της.

Πολλές γυναίκες εστιάζουν συχνά στο καλό σβήσιμο των σκιών στο πάνω βλέφαρο που συχνά ξεχνούν να τοποθετήσουν σκιά κάτω από το μάτι. Τοποθετώντας λίγη από τη σκιά ματιών που βρίσκεται στο βλέφαρο κάτω από το μάτι, βοηθά στη δημιουργία μιας πιο ισορροπημένης εμφάνισης. Αυτό το απαλό μείγμα σκιάς κάτω από τα μάτια βοηθά στο να ξεχωρίζει το λευκό του ματιού σου και το τονίζει διακριτικά. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δώσεις ένταση στο βλέμμα χωρίς πολλά-πολλά.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα κάνεις το eye look σου, φρόντισε, με ένα φουντωτό πινέλο να τοποθετήσεις και λίγη σκιά κατά μήκος της κάτω γραμμής των ματιών. Θα σου πάρει δύο δευτερόλεπτα και κάνει τεράστια διαφορά.

 

Φωτογραφία: instagram / @princessinadele

Διάβασε ακόμη