Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27/03 – 02/04)  

Σταδιακή επίτευξη στόχων.

Αυτή η εβδομάδα έχει αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αρκετά εμπόδια και προβλήματα. Στις 28 Μαρτίου η σύνοδος του Ερμή με το Δία θα βοηθήσει κυρίως τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου να καταφέρουν να ξεπεράσουν αρκετά προβλήματα στην επαγγελματική τους ζωή.

Στις 30 Μαρτίου το τρίγωνο του Άρη και του Κρόνου θα βοηθήσει κυρίως τα ζώδια του νερού, καρκίνους, σκορπιούς και ιχθύες να οργανώσουν καλύτερα τη ζωή τους, όπως επίσης και να μπορέσουν να ξεπεράσουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική τους κατάσταση. Από αυτή την όψη θα βελτιωθεί κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο.

Στις 30 Μαρτίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές νέες σχέσεις και επιθυμίες που θα γίνουν πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι και μια καταπληκτική περίοδος για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι ταύροι, σκορπιοί, λέοντες και υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.

Κριός

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική βελτίωση σε θέματα που αφορούν το σπίτι του, ενώ ίσως να υπάρξει και μια σημαντική ευκαιρία για να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό τομέα.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει επιτέλους τη δυνατότητα να μπορέσει να ξεπεράσει αρκετά προβλήματα, τα οποία τον είχαν ταλαιπωρήσει στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ και οικονομικά έρχεται μία σημαντική ευκαιρία.

Το τρίτο δεκαήμερο καταφέρνει να βάλει μια σειρά επιτέλους σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του και θα μπορέσετε να συναντήσετε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε υπέροχα.

Ταύρος

Το πρώτο δεκαήμερο καταφέρνει να επιτύχει μια πολύ σημαντική συμφωνία με φίλους του ή με κάποιους συνεργάτες που θα βοηθήσουν στα επαγγελματικά του όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Tο δεύτερο δεκαήμερο καταφέρνει να κάνει μια καινούργια γνωριμία ή σχέση ενώ ταυτόχρονα και στα οικονομικά σας περιμένετε κάτι σημαντικό να έρθει το οποίο θα σας ξεκλειδώσει από σημαντικά αδιέξοδα

Το τρίτο δεκαήμερο θα είναι αρκετά χαλαρό και δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή δυσκολία να αντιμετωπίσει. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να οργανωθείτε καλύτερα στη ζωή σας.

Διάβασε ακόμη – Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (27/03 – 02/04)

Δίδυμοι

Το πρώτο δεκαήμερο καταφέρνει να δημιουργήσει μία καινούργια επαγγελματική ευκαιρία, η οποία θα τον βοηθήσει στο να βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση, αλλά και να γίνει πιο αναγνωρίσιμο.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια σημαντική επίτευξη σε στόχους, ενώ η κοινωνικοποίηση και oi μεγάλες οικονομικά ευκαιρίες που θα έρθουν θα σας βοηθήσουν στο να πάρετε μια σημαντική ανάσα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσει να ηρεμήσει μετά από αρκετές ταλαιπωρίες, ενώ θα είσαστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και αυτό θα φανεί στην επαγγελματική σας εικόνα.

Καρκίνος

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να περιμένει μια σημαντική εκπλήρωση ενός στόχου, ενώ ένα ταξίδι θα μπορούσε να σημάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο γίνεται ιδιαίτερα κοινωνικό και θα μπορούσε να έχει μια ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα του αναστατώσει θετικά.

Το τρίτο δεκαήμερο περιμένει πιο ήσυχη εβδομάδα, καθότι μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να ξεπεράσετε ιδιαίτερες δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Λέων

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα να μπορέσει επιτέλους να ξεφύγει από σημαντικά οικονομικά αδιέξοδα, ενώ και κάποια χρήματα έρχονται επιτέλους στην τσέπη σας, με αποτέλεσμα να λύσετε προβλήματα της καθημερινής σας ζωής.

Το δεύτερο δεκαήμερο τώρα περιμένει τη σημαντική αναγνώριση του επί των επαγγελματικών του θεμάτων και φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα θα σας συναρπάσει με τις νέες ευκαιρίες που θα σας δώσει σε θέματα καριέρας.

Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ξεχωρίσει τώρα με πάρα πολλούς τρόπους και να μπορέσει να δημιουργήσει μία καινούργια πορεία σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική του εικόνα.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να δημιουργήσει μια καινούργια σχέση, αλλά κυριότερα αυτή η περίοδος είναι σημαντική για να βρείτε συμμάχους έτσι ώστε να μπορέσετε να καταφέρετε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Το δεύτερο δεκαήμερο ξεχωρίζει για τη δυναμική του αυτό το διάστημα και μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική επίτευξη σε σκοπούς και στόχους που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Εργασιακά και οικονομικά θα πάρετε τα πάνω σε σας

Το τρίτο δεκαήμερο επιτέλους έχει μπροστά του την ησυχία του και έτσι θα έχετε μια σημαντική επιτυχία σε θέματα που αφορά την καθημερινότητά σας και την εργασία σας, ενώ πιθανόν να έχετε μια πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία, η οποία θα έχει πάρα πολύ μεγάλες προοπτικές για τη συνέχεια.

Ζυγός

Το πρώτο δεκαήμερο έχει τη δύναμη να μπορέσει τώρα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά τους ζητήματα, ενώ μια σημαντική βοήθεια θα λάβετε οικονομικά και επαγγελματικά.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια σημαντική βελτίωση σε θέματα που αφορούν ξανά την οικονομική σας κατάσταση, ενώ φαίνεται ότι θα μπορέσετε να διασκεδάσετε αρκετά με αγαπημένους σας φίλους.

Το τρίτο δεκαήμερο είναι σχετικά ήρεμο και μπορείτε το επόμενο χρονικό διάστημα να προετοιμάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να μπορέσετε να αναγνωριστείτε για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό.

Σκορπιός

Το πρώτο δεκαήμερο έχει πολύ σημαντική δύναμη στα χέρια του. Πρώτον, για να κάνει συνεργασίες με μεγάλη οικονομική επιτυχία, αλλά και ταυτόχρονα για να κάνετε μια σχέση η οποία θα σας αναστατώσει πάρα πολύ.

Το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται για να βελτιώσει την ερωτική του ζωή, ενώ έχετε και τεράστιες δυνατότητες για να μπορέσετε να βελτιώσετε και την οικονομική σας κατάσταση. Ευνοούνται αρκετά οι επανασυνδέσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο σχετικά ήσυχο το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να εκφράσει με δημιουργικό τρόπο τα ταλέντα του και να εξελιχθεί στη ζωή του.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο καταφέρει να αλλάξει πολλά στη ζωή του μέσα από σημαντικές εργασιακές αλλαγές, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στον εκφράζεται κατά πολύ καλύτερα τις δυνατότητες σας μέσα στη δουλειά.

Το δεύτερο δεκαήμερο επιτέλους παίρνει μια πολύ μεγάλη ανάσα στην εργασιακή του κατάσταση, ενώ όσοι από εσάς είσαστε άνεργοι, θα μπορούσατε να κάνετε ένα καινούργιο βήμα και να βρείτε την εργασία που θέλατε!

Το τρίτο δεκαήμερο με σχετική ηρεμία το επόμενο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι μπορείτε να περιμένετε μια σχετική ησυχία ή οποία θα σας βοηθήσει στο να προετοιμαστείτε για τις μετέπειτα μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες που θα έρθουν τον Απρίλιο.

Αιγόκερως

Το πρώτο δεκαήμερο περιμένει σημαντικές επιτυχίες σε θέματα που αφορούν την οικονομική του κατάσταση. Έτσι λοιπόν, κάποιες σημαντικές συμφωνίες έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια και βέβαια μια καινούργια σχέση θα μπορούσε να σας αναστατώσει ιδιαίτερα θετικά.

Το δεύτερο δεκαήμερο με σημαντικές επαγγελματικές επιτεύξεις και βέβαια με πάρα πολλές δυνατότητες για να εξελιχθείτε περαιτέρω στη δουλειά σας προβλέπεται να έχετε όχι μόνο πραγματοποίηση των ονείρων σας, αλλά ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές.

Το τρίτο δεκαήμερο, μετά από αρκετό καιρό ταλαιπωριών και δυσκολιών, μπορεί να περιμένει μια σταδιακή ηρεμία στην καθημερινότητά του, ενώ προετοιμάζεστε για νέα και σημαντικά πράγματα που θα έρθουν αργότερα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Το πρώτο δεκαήμερο έχει μπροστά του μια σημαντική επιτυχία της ότι αφορά θέματα μετακομίσεις. Είστε επαγγελματικά σας ζητήματα; Επιτέλους θα μπορείτε να λάβετε μια σημαντική αναγνώριση που θα μεταφραστεί και σε οικονομική βοήθεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τη δύναμη να μπορέσει να διώξει από πάνω του πάρα πολλά προβλήματα που τον είχαν ταλαιπωρήσει με σημαντική οικονομική ανάπτυξη, αλλά και μια ξαφνική γνωριμία μέσα στον χώρο της δουλειάς σας που θα μπορούσε να είναι πολλά υποσχόμενη.

Το τρίτο δεκαήμερο ταλαιπωρείται λιγάκι επί των οικονομικών του θεμάτων, αλλά φαίνεται ότι μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και προς το τέλος της εβδομάδας να έχετε μια σημαντική οικονομική επιτυχία.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο θα καταφέρει να βελτιώσει κατά πολύ την ερωτική του ζωή, ενώ και καινούργιες ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε επαγγελματική αναγνώριση έρχονται παρά τις ταλαιπωρίες και τις πιέσεις του Κρόνου.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική οικονομική επιτυχία, γι αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις και επενδύσεις το επόμενο διάστημα.

Το τρίτο δεκαήμερο σχετικά ήσυχο αυτή την εβδομάδα μπορεί να χαλαρώσει και να περιμένει κάποιες ευχάριστες συναντήσεις με άτομα του φιλικού σας κύκλου, ενώ καλό είναι να προετοιμαστείτε για τις ευκαιρίες που θα σας φέρει ο Απρίλιος.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη