Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Αλκίνοος Ιωαννίδης: 3 συναυλίες στην Κύπρο τον Αύγουστο

Σε τρεις πόλεις, Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό.

Με ένα τελείως καινούργιο solo πρόγραμμα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί μαζί νέες ιστορίες μέσα από τρεις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό τον Αύγουστο.

Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο, ενώ με την τεχνική του live looping, αλλά και μέσα από τη χρήση αναλογικών συνθεσάιζερ και κρουστών, προσθέτει στον ήχο του στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.

Συντελεστές: Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας, Φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου, Διοργάνωση – Παραγωγή: Roll Out Vision Services/

Ημερομηνίες: 27 Αυγούστου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία, 28 Αυγούστου, Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας”, Λεμεσός, 29 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα, στις 21:00.

Info: Tickethour.com.cy & σε όλα τα καταστήματα ACS Courier, τηλ.: 77777040.

Διάβασε ακόμη