Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16-22/01)

Τι θα συμβεί στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα.

Η εβδομάδα αυτή αν και απλή χαρακτηρίζεται απο τα χιαστί του Ερμή με τον Άρη στα ζώδια του Διδύμου και Αιγόκερω και προκαλούν σημαντικές δυσκολίες στο τρόπο επικοινωνίας. Επειδή αυτή η όψη θα γίνει λόγω στασιμότητας του Ερμή θα πρέπει να περιμένουμε ξαφνικά επικοινωνιακά ξεσπάσματα και νεύρα ενώ την ίδια στιγμή θα υπάρξουν σημαντικές πιέσεις και ανακατατάξεις. Έτσι απο την αρχή της εβδομάδας μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές πιέσεις.

Στις 18 συγκεκριμένα ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος φέρνοντας σημαντική έκφραση και επιτυχία στο κόσμο αφού πια μπορεί να οργανωθεί και μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια έντονα καθημερινά του προβλήματα. Η περίοδος είναι σημαντική γιατί έρχεται επιτέλους η ευκαιρία για να μπορέσει ο κόσμος να ανανεωθεί ψυχολογικά και ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης, Ταύροι – Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Την ίδια ημέρα η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει σημαντικές ανατροπές και πείσματα σε κόσμο. Είναι μία κατάλληλη όψη για οικονομικές επιτυχίες και σημαντική επαγγελματική άνοδο για τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις εμμονές και τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις. Επίσης, μέσα από τις σχέσεις μπορεί να βιώσετε βίαια γεγονότα.

Στις 20 του μήνα ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχοο με σημαντική ανανέωση για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγοί και Υδροχόοι) ενώ η Αφροδίτη σε αντιπαραλληλία με τον Ουρανό φέρνει για μία ακόμα φορά θυελλώδεις σχέσεις και επιθυμίες οι οποίες θα μας ταρακουνήσουν και θα μας βγάλουν απο τα μέχρι τώρα όρια μας. Σημαντικές οι γνωριμίες για Υδροχόου και Ταύρους.

Διάβασε ακόμη – Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις (16-22/01)

Κριός
Μία εβδομάδα που φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες με τις οποίες μπορείτε να εξελιχθείτε και να δουλέψετε σκληρά, έτσι ώστε να αναδειχθείτε τελικά στην επιφάνεια. Ίσως υπάρξουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες, καθότι ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας επηρεάσουν την καθημερινότητα σας και αυτό να προκαλέσει κάποιες πιέσεις στη ζωής σας. Ο Ερμής αλλάζει φορά και υπάρχει επιτέλους η δυνατότητα στο να μπορέσετε να μιλήσετε με κόσμο και να επιλύσετε επαγγελματικές και οικονομικές καταστάσεις που είχαν παγώσει τον τελευταίο καιρό.

Ταύρος
Μια σημαντική πραγματοποίηση ενός ταξιδιού θα σας κάνει πάρα πολύ χαρούμενος, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες σημαντικές συμφωνίες που θα σας κάνουν να μπορέσετε να λυτρωθείτε από δύσκολες καταστάσεις. Μια ξαφνική γνωριμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σχέση, μπορεί να σας αναστατώσει, αλλά θα πρέπει να περιμένετε ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου που θα γνωρίζετε θα είναι σχετικά απρόβλεπτος. Από το τέλος της εβδομάδας και μετά υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να δουλέψετε προς την επαγγελματική σας επιτυχία και αναγνώριση, ενώ και θέματα μετακόμισης θα έρθουν στην επιφάνεια.

Δίδυμοι
Προσοχή στο ξόδεμα χρημάτων, καθότι αυτή η περίοδος θα έχει πάρα πολλές απαιτήσεις από εσάς και κοιτάξτε οικονομικά να έχετε βάλει τα πράγματα όλα στη σωστή τους θέση. Τέλος της εβδομάδας, μια ευχάριστη είδηση για ταξίδι μπορεί να σας ικανοποιήσει αρκετά, ενώ για θέματα που σχετίζονται με σπουδές θα έχετε μια σημαντική επιτυχία. Μπορείτε να βάλετε τη ζωή σας επιτέλους σε μια σειρά και να επιλύσετε πράγματα που στο μυαλό σας είχαν επηρεάσει με πολύ άσχημο τρόπο. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει περισσότερο πλούσια.

Καρκίνος
Σημαντική επιτυχία και ανάπτυξη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σας, αλλά και σε συνεργασίες, οι οποίες τελικά θα φέρουν σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Θεωρείται ένα διάστημα σημαντικής επιτυχίας και αναγνώρισης, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να περιμένετε την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου. Μια σχέση μπορεί να σας φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, ενώ ευνοείστε αρκετά και για θέματα επανασυνδέσεις, άρα και αναγνωρίζεται ξανά έναν άνθρωπο από το παρελθόν όπου είχε τελειώσει η σχέση σας άδικα.

Λέων
Η ανάπτυξη επί τέλους της ζωής σας μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα οικονομικής πίεσης. Στη δουλειά σας θα πρέπει να περιμένετε κάποια ευχάριστα και χαρμόσυνα γεγονότα τα οποία πραγματικά θα σας κάνουν στο να μπορέσει να λυτρωθείτε και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Όσοι, ησαστε ανεργοι θα πρέπει να περιμένετε μια καινούργια προσφορά ή μια καινούργια θέση εργασίας, η οποία θα σας βγάλει από σημαντικά αδιέξοδα.
Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, η όποια βελτίωση στα οικονομικά σας θα είναι για να μπορέσετε να καλύψετε τα θέματα καθημερινότητας και όχι για να κάνετε μεγαλεπήβολες αγορές.

Παρθένος
Έντονος ερωτισμός και κατακτήσεις αυτή την εβδομάδα με πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά και για να μπορέσετε να έχετε μια πολύ σημαντική επανασύνδεση που μπορεί να περιμένατε καιρό. Είναι επίσης μια εβδομαδα που σας βοηθά στο να μπορέσετε να επιλύσετε θέματα με δάνεια και γενικά με υποχρεώσεις τρίτων. Σύνδεσμος μέσα στη δουλειά σας, καθότι μπορεί να παρεξηγηθείτε με κάποιους ανθρώπους χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, κάτι το οποίο μετέπειτα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να λυθεί.

Ζυγός
Θέματα με το σπίτι έρχονται στην επιφάνεια και μπορείτε να περιμένετε την επίλυση βλαβών αλλά και πιθανόν την επίλυση προβληματικών καταστάσεων μέσα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Πιθανή και η συζήτηση και η επίτευξη μιας μετακόμισης το επόμενο χρονικό διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχουν ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσετε τρομερά δημιουργικοί και θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας.

Σκορπιός
Μια σημαντική συμβολαιογραφική πράξη μπορεί να γίνει πραγματικότητα που θα σας λύσει πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Διάστημα το οποίο νιώθετε ότι επιτέλους ότι μπορείτε να πατήσετε στα πόδια σας και έχετε τελικά τη λύση στα χέρια σας για να μπορέσετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Σημαντικές οι εξελίξεις επίσης με συγγενείς, καθότι κάποιες σημαντικές συζητήσεις θα έρθουν αυτή την εβδομάδα και θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε παρεξηγήσεις, ενώ την ίδια περίοδο ίσως να γνωρίζετε και νέους ανθρώπους και να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες παρέες.

Τοξότης
Από δύσκολες καταστάσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα σας δίνεται επιτέλους η ευκαιρία στο να μπορέσετε να πάρετε πίσω χρήματα τα οποία περιμένετε καιρό είναι επιλύσετε κάποιο σημαντικό οικονομικό ζήτημα που σας ταλάνιζε καιρό. Την ίδια στιγμή σημαντικές σχέσεις και επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα με νέες γνωριμίες και νέες επαφές που πραγματικά θα σας συναρπάσουν. Προσοχή στα μυστικά σας και που τα λέτε γιατί μπορεί να υπάρξουν διαρροές σε ανθρώπους που δεν θα θέλατε.

Αιγόκερως
Τώρα ήρθε η στιγμή για να μπορέσετε να αναβαθμιστείτε και να πετύχετε πράγματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Ήρθε η ώρα μιας σημαντικής επαγγελματικής και οικονομικής ευκαιρίας, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να ξεκαθαρίσετε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σας που σας είχαν κουράσει καιρό. Μπορείτε να περιμένετε επίσης κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες για σχέσεις, όπως επίσης και μια σημαντική ευκαιρία για μια επανασύνδεση. Αρκετό σημαντικό χρηματικό ποσό έρχεται κατά το τέλος της εβδομάδας.

Υδροχόος
Ένας φαύλος κύκλος επιτέλους κλείνει ταλαιπωριών στα θέματα της δουλειάς σας, ενώ κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες για συνεργασίες θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σας βοηθήσουν στο να λύσετε πολλά από τα προβλήματα. Μια ξαφνική σχέση μπορεί να δημιουργηθεί προς το τέλος της εβδομάδας, η οποία όμως δεν θα έχει σταθερό χαρακτήρα και μπορεί μπορεί από τη μία να σας αναστατώσει, αλλά από την άλλη θα σας πιέσει αρκετά ψυχολογικά. Πάρα πολύ σε θέματα μυστικών, τα οποία μπορεί να αποκαλυφθούν και αυτό θα οδηγήσει σε ξαφνικές κρίσεις της ζωής σας. Φροντίστε να λέτε τα μυστικά σας σε ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεστε.

Ιχθύες
Σημαντικές οικονομικές αλλά σημαντικές αναπτυξιακές επιλογές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να στηρίξετε αρκετά τα οικονομικά σας δεδομένα. Είναι μια περίοδος τεράστιων οικονομικών ευκαιριών, αλλά ταυτόχρονα και σημαντικών επενδύσεων που αν τις εκμεταλλευτείτε θα μπορέσετε κυριολεκτικά να αλλάξετε τη ζωή σας.
Κοινωνικοποιήστε αρκετά και γνωρίζετε νέους ανθρώπους, κάτι το οποίο θα σας κάνει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, αλλά και για όσους ασχολείστε με την πολιτική και με τα κοινωνικά δρώμενα να μπορέσετε να βρείτε πολύτιμους συμμάχους.

Από τον Χρήστο Άρχο

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη