Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις (27/02-05/03)

Άγχος αλλά και τύχη!

Έτσι ακριβώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας. Φυσικά οι καταστάσεις είναι πάντα μοιρασμένες και πρέπει να θυμόμαστε ότι ούτε η εύνοια αλλά ούτε και η ατυχία είναι μόνιμοι παράγοντες!

Το τρίγωνο Ηλίου Σελήνης την 1η του Μάρτη θα βοηθήσει το 2ο δεκαήμερο, αλλά και το 2ο πενθήμερο του 1ου δεκαήμερου, των ζωδίων του νερού για να επιτύχουν αρκετούς από τους στόχους τους, αφού η εύνοια θα είναι μεγάλη και από διαφορετικούς παράγοντες!

Στις 2 Μαρτίου η Αφροδίτη στην σύνοδό της με τον Δία στην 12η μοίρα του Κριού βοηθά για οικονομική άνεση, καλή φήμη, κοινωνικότητα, τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής στη σύνοδό του με τον Κρόνο στην 29η μοίρα του Υδροχόου, δίνει ώθηση και ισχυρή θέληση σε όλα τα 6α πενθήμερα του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, να ασχοληθούν πολύ σοβαρά και δομημένα με τα επαγγελματικά τους, έχοντας μια πραγματικά καλή οργάνωση, που κατ’ επέκταση θα φέρει καλές συνεργασίες ή συναλλαγές.

Λίγη προσοχή θα χρειαστεί όταν λίγο αργότερα την ίδια μέρα ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η συναισθηματική νοημοσύνη δεν είναι κακή, αλλά αφαιρεί την λογική από θέματα που είναι αν μη τι άλλο πρακτικά. Απλά μην εξιδανικεύετε καταστάσεις και ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσετε στην αντίπερα όχθη και να είστε μόνιμα καχύποπτοι.

Εξάλλου για τους καλλιτέχνες του χώρου η πνευματική διέγερση είναι γεγονός, για τους υπόλοιπους… ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας όπως μπορούμε.

Κριός

Α’ δεκαήμερο: Με τον Δία να έχει αφήσει πλέον πίσω του το δικό σας δεκαήμερο και να έχει προχωρήσει στο επόμενο, δεν σας κάνει καθόλου άτυχους, μιας και η Αφροδίτη είναι σε εσάς! Από τον έναν ευεργέτη στον άλλον! Εκμεταλλευτείτε το! Ειδικά όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που έχουν να κάνουμε την ομορφιά και τον καλλωπισμό.

Η επικοινωνία θα είναι ένα από τα καλά σας στοιχεία, προσέξτε λίγο μόνο τον παρορμητισμό σας. Ο τρόπος έκφρασής σας είναι το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Β’ δεκαήμερο: Παρότι ο Δίας κάνει ήδη την επίσκεψή του σε εσάς, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις διφορούμενες. Από τη μία θέλετε να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού και από την άλλη εμπλέκεστε σε μικρές ευτυχώς διαφωνίες. Αυτό χαλά τη διάθεσή σας και η κυκλοθυμία που σας διακατέχει σίγουρα δεν βοηθά σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Το θετικό όμως είναι πως ο Δίας σας ευνοεί με τις όψεις του και αποκαθίστανται οι καλές σχέσεις! Επαγγελματική επιτυχία σε τωρινούς ή και μελλοντικούς στόχους για όσους από εσάς το θελήσετε! Το καλό εξάλλου πάντα αναγνωρίζετε, κάντε το!

Γ’ δεκαήμερο: Λίγο άγχος ίσως να βιώσετε εσείς από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Τίποτα όμως που να ταράξει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σας. Το πιθανότερο είναι να προκληθεί από κάποια διαφωνία.

Ταύρος

Α’ δεκαήμερο: Είστε ήρεμοι κι έτσι εύχομαι να παραμείνετε. Ίσως κάποιοι από εσάς προσπαθήσετε να βγάλετε έξτρα χρήματα. Κάντε σίγουρο, το ότι υπάρχει διαφάνεια στις συμφωνίες σας!

Β’ δεκαήμερο: Ανάμεικτες καταστάσεις κρατάει η εβδομάδα αυτή για εσάς. Θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε όμως μην υπερβάλλετε όπως κάνετε συνήθως όταν θυμώνετε και αναλογιστείτε μήπως το λάθος είναι δικό σας. Δεν είναι κακό! Δεν είμαστε τέλειοι!

Από την άλλη να ξέρετε ότι θα έχετε πραγματικά βοήθειες! Ιδιαίτερη εύνοια για όσους ασχολείστε με το εμπόριο. Οι φιλοδοξίες όλων όμως με κάποιο τρόπο, εκπληρώνονται κι αυτό είναι καλό και για τα οικονομικά σας!

Γ’ δεκαήμερο: Νομίζω πως σας διακρίνει μια ιδιαίτερη ραθυμία τις μέρες αυτές, αν και δεν έχετε άδικο. Απλά να μην ξεχνάτε ότι κάποιες φορές η ρουτίνα είναι πολύ καλύτερη από μια “κακή” αλλαγή. Απολαύστε τις μέρες σας και κάντε σχέδια για το μέλλον! Προετοιμάστε τον εαυτό σας για πιθανές επερχόμενες μελλοντικές αλλαγές, γιατί όχι!

Δίδυμος

Α’ δεκαήμερο: Λίγη χαλαρότητα, η οποία δεν είναι καθόλου κακή, ειδικά για εσάς αγαπημένοι μου Δίδυμοι που συνηθίζετε να καταπιάνεστε με ένα εκατομμύριο πράγματα. Απολαύστε την όμως γιατί την χρειάζεστε , αν αναλογιστούμε πόσο εργαστήκατε όσο είχατε τον Άρη στο δεκαήμερό σας!

Β’ δεκαήμερο: Αν δεν αφήσετε την παρόρμηση που νιώθετε, να σας συνεπάρει και να κάνετε τα πάντα βιαστικά (Άρης είναι αυτός!), έχετε την δυναμική να επιτύχετε σε πολλά πράγματα, καθώς νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να βγείτε κυριολεκτικά στην ήδη υπάρχουσα (όσοι εργάζεστε), ή στην μελλοντική (όσοι δεν εργάζεστε) αρένα! Σίγουρα σας περιμένουν πάντως κάποιες επιτυχίες!

Γ’ δεκαήμερο: Εάν προσέξετε, μέσα σε όλα όσα θα ασχοληθείτε, να μην ωραιοποιήσετε καταστάσεις και να μην αγιοποιήσετε πρόσωπα για να μην εξαπατηθείτε, τότε η εβδομάδα αυτή σας υπόσχεται καλές στιγμές, καλά νέα στον επαγγελματικό σας τομέα κι ίσως και κάποιες νέες συνεργασίες.

Εξάλλου η συνέπειά σας και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις εργασιακές καταστάσεις είναι εκτιμητέος και θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε και κάποια πράγματα ή να διευθετήσετε κάποια άλλα.

Καρκίνος

Α’ δεκαήμερο: Αναπαυθείτε στις δάφνες σας. Όσοι ασχολείστε με τουριστικά επαγγέλματα, μπορείτε ίσως να κανονίσετε τώρα κάποια πράγματα. Είναι μια εβδομάδα πραότητας που θα σας επιτρέψει να έχετε το χρόνο να σκεφτείτε για το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον.

Β’ δεκαήμερο: Θα νιώσετε κάποιες μικρές απογοητεύσεις τις ημέρες αυτές μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πιθανότατα από διάφορα κουτσομπολιά. Μην αφήσετε όμως αυτό να σας φέρει σε διαφωνία με ανωτέρους σας.

Εξάλλου υπάρχει εύνοια για εσάς παρ’ όλη την κατάσταση και τα οικονομικά σας είτε θα κρατηθούν σε καλά επίπεδα, είτε θα αυξηθούν από κάποια βοήθεια ξαφνική που δεν περιμένατε. Σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες για να δείτε τις φιλοδοξίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά όπως λέμε, μην τις χάσετε.

Γ’ δεκαήμερο: Λίγο άγχος θα υπάρξει για εσάς από εντάσεις που θα προκληθούν στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Μην αφήσετε να σας επηρεάσει ιδιαίτερα αυτό. Εξάλλου ήδη νιώθετε ή ξέρετε μέσα σας τους λόγους για πολλά πράγματα.

Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, γενικά ό,τι δημιουργικό, θα έχετε ιδιαίτερη επιτυχία και αποδοχή αυτό το χρονικό διάστημα.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Προς το τέλος της εβδομάδας που η Σελήνη επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο να προσέξετε να παραμείνετε αντικειμενικοί με συναδέλφους σας, το ίδιο θα σας πρότεινα και είστε το αφεντικό! Εξάλλου η ικανοποίηση που παίρνουμε και η εκτίμηση που λαμβάνουμε, προέρχονται από τις πράξεις μας. Ήρεμη εβδομάδα.

Β’ δεκαήμερο: Αν εξαιρέσουμε κάποιες εκρήξεις που μπορεί να έχετε και τα νεύρα που θα νιώθετε και το γεγονός ότι όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια στο περιβάλλον εργασίας σας.. Κατά τ’ άλλα… περίφημα! Και δεν είναι καθόλου ειρωνικό!

Η κρίση σας σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους σας είναι ξεκάθαρη και η κοινωνικότητά σας ανεβασμένη. Το ίδιο και τα φιλικά συναισθήματα από ανθρώπους του επαγγέλματός σας που θα νιώσετε όντως πόσο σας εκτιμούν και σας υπολογίζουν. Βλέπετε υπάρχουν κι αυτοί που σας αγαπούν και στέκονται αρωγοί στις κινήσεις σας.

Γ’ δεκαήμερο: Είστε ικανοί να διαχειριστείτε τις όποιες εντάσεις υπάρξουν για εσάς. Είστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι ως προς τους στόχους και η επιτυχία δεν είναι όνειρο μακρινό. Το αντίθετο! Εξάλλου μια ξαφνική βοήθεια θα ανεβάσει τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Όσοι ασχολείστε με μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις να περιμένετε κάτι καλό.

Παρθένος:

Α’ δεκαήμερο: Τίποτα το καταπληκτικό και τίποτα το ιδιαίτερα αρνητικό για εσάς. Λίγη προσοχή με συνεργάτες, συνεταίρους, ανωτέρους και όλα θα είναι αρκετά καλά.

Β’ δεκαήμερο: Μπορεί να είναι μέρες που θα περάσουν εντελώς αδιάφορα για πολλούς από εσάς. Μια συμβουλή μόνο, σε περίπτωση συνεργασίας, μην τα βλέπετε όλα άδολα.

Γ’ δεκαήμερο: Δεν θα αλλάξει η ρουτίνα σας και ενδεχομένως και ο ρυθμός σας. Διατηρήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και την δουλειά σας. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για να σας ενοχλήσει ή για να σας ανεβάσει στα ουράνια.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Τίποτα στο προσκήνιο κι ευτυχώς τίποτα και στο παρασκήνιο! Μπορείτε να απολαύσετε τις ημέρες. Δώστε μόνο λίγη προσοχή αν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων.

Β’ δεκαήμερο: Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου ίσως να σας δυσκολέψει λιγάκι. Ίσως σας αποσυντονίσει και νιώσετε ότι υπάρχει αστάθεια γενικά στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές διαφωνίες αλλά δεν θα σας κρατήσουν πίσω.

Γ’ δεκαήμερο: Ίσως έχετε κάποια νέα που θα σας χαροποιήσουν μιας και πιθανότατα πρόκειται για κάποια πρόταση επαγγελματική. Προσοχή μόνο, εξετάστε καλά, ότι οι συνθήκες είναι αυτές ακριβώς που συζητήσατε.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, θα κάνει πολλούς από εσάς ιδιαίτερα φιλικούς με την λέξη “αποταμίευση”. Δεν είναι καθόλου κακό να μπορεί κάποιος να αποταμιεύει στις μέρες μας, αν έχετε την δυνατότητα, κάντε το.

Β’ δεκαήμερο: Θετικά κι αρνητικά αλλά όχι με ιδιαίτερα έντονη μορφή, οπότε μην σας ανησυχούν οι λέξεις. Με τον Ουρανό απέναντί σας δώστε λίγη προσοχή για έκτακτα έξοδα.

Γ’ δεκαήμερο: Επαγγελματικά δεν έχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπίσετε τις ημέρες αυτές. Το ενδιαφέρον πολλών από εσάς ίσως στραφεί στα οικονομικά σας κι όχι άδικα. Περισσότερο όμως έχετε το νου σας σε σπατάλες.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Ηρεμία έχουν και για εσάς οι μέρες αυτές. Κι ίσως κάποιες ευκαιρίες για ανέβασμα των οικονομικών σας. Ίσως να σκεφτείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, μέσω κάποιων τυχερών παιχνιδιών. Κάντε το με προσοχή.

Β’ δεκαήμερο: Μπορεί να έχετε έντονη θέληση για να διεκδικήσετε και να καταφέρετε οτιδήποτε στα επαγγελματικά σας και μπράβο σας! Όμως αυτό δεν θα σας βοηθήσει καθόλου αν κινηθείτε χωρίς να μελετήσετε τις κινήσεις σας!

Γ’ δεκαήμερο: Βιώνεται την απόλυτη ηρεμία και το απολαμβάνετε, προσοχή μόνο σε οικογενειακές σπατάλες. Αυτές τις μέρες οι ευκαιρίες για σοβαρές συζητήσεις επί των εργασιακών σας ευνοούνται , αρκεί να μην γίνεται μονόπλευροι και επίμονοι.

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο: Γαλήνη στα εργασιακά σας, θετικά ρουτινιάρικες ημέρες θα έλεγα που δεν είναι καθόλου κακό! Δώστε εξέχουσα σημασία στην ηρεμία σας και στις καλές σχέσεις με το περιβάλλον σας. Το που και πως θα θέλετε να ξοδέψετε, το αποφασίζετε εσείς.

Β’ δεκαήμερο: Δεν είναι καθόλου άσχημες οι επαγγελματικές συνθήκες και για το δικό σας δεκαήμερο. Κάποια έξοδα που μπορεί να προκύψουν, θα έχουν να κάνουν κυρίως με το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και με διασκεδάσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Εσείς πρέπει να δώσετε την προσοχή σας τις ημέρες αυτές σε διάφορες εργασιακές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι, δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό.

Κάποιοι από εσάς ευνοείστε από ζητήματα κληρονομικά!

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Δεν υπάρχει κάτι για να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας αγαπημένοι Υδροχόοι. Σταθερότητα σε όλους τους τομείς οικονομικούς και επαγγελματικούς.

Β’ δεκαήμερο: Νέες γνωριμίες μέσω της εργασίας σας μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε σε πολλούς τομείς. Το αποτέλεσμα ειλικρινά μπορεί να είναι επιτυχές αν κινηθείτε σωστά και δεν βιαστείτε!

Γ’ δεκαήμερο: Έτοιμοι για νέες συνεργασίες πολλοί από εσάς. Εξάλλου η αίσθηση του καθήκοντος που αυτές τις μέρες είναι ανεπτυγμένη, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να διευθετήσετε υποθέσεις αλλά και να επιτύχετε την εύνοια και την συμπάθεια ατόμων σε καίριες θέσεις.

Ιχθύς

Α’ δεκαήμερο: Χωρίς να υπάρχει κάτι συγκλονιστικό για εσάς, αλλά με τον Ήλιο στο δεκαήμερό σας, θα φωτιστούν πτυχές που ίσως πριν δεν δίνατε σημασία. Θα είναι για καλό σας να δώσετε πραγματική σημασία. Προσοχή με τον Ερμή να μπαίνει στους Ιχθύες στις 2 του Μάρτη , μπορεί να υπάρξει πνευματική και καλλιτεχνική έμπνευση κι αυτό είναι ιδιαίτερα καλό, όμως θα υπάρξει και συναισθηματική νοημοσύνη που δεν λειτουργεί στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

Β’ δεκαήμερο: Μεγάλη τύχη αυτή η εβδομάδα φυλά για το δικό σας δεκαήμερο και θα κάνετε καλά να αρπάξετε κυριολεκτικά κάθε ευκαιρία που θα δοθεί. Όσοι είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε πραγματικά, όσοι είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε στους τομείς που εργάζεστε, να ξέρετε ότι τώρα το έδαφος είναι πρόσφορο, κινηθείτε ανάλογα!

Γ’ δεκαήμερο: Με τον Ποσειδώνα στον δεκαήμερό σας, η έμπνευση δεν σταματά ποτέ κι αυτό είναι αρκετά καλό για όσους ασχολείστε με δημιουργικά, καλλιτεχνικά επαγγέλματα κι όχι μόνο. Η προσοχή σας, το γνωρίζετε άλλωστε, πρέπει να είναι στραμμένη , σε πιθανές εργασιακές συμφωνίες. Έτσι ώστε να τηρήσουν όσα θα σας πουν αλλά και από την άλλη κι εσείς να τηρήσετε τις δικές σας υποχρεώσεις.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη