Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Eπιβεβαιώθηκε ο 2oς κύκλος του Bridgerton

Τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη.

Ήταν η σειρά φαινόμενο και όπως όλα έδειχναν, θα είχε σίγουρα συνέχεια. Ο δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Bridgerton, η οποία βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων περιόδου Αντιβασιλείας της Julia Quinn, είναι γεγονός. Οι ηθοποιοί της σειράς, θα επιστρέψoυν σε στάδιο παραγωγής την άνοιξη του 2021 και τα γυρίσματα εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν έξι μήνες.

Ο νέος κύκλος της σειράς, θα επικεντρώνεται στον Αnthony τον μεγαλύτερο από τα αδέλφια Bridgerton και την επιδίωξη του κατάλληλου γάμου και θα ακολουθεί την εξιστόρηση στο μυθιστόρημα “The Viscount Who Loved Me” της Quinn.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το casting για αρκετούς νέους ρόλους, κυρίως για τη ρομαντική φιγούρα η οποία θα είναι η παρτενέρ του Anthony σε αυτόν τον κύκλο και – όπως αναφέρει το Deadline – θα την υποδυθεί πιθανότατα έγχρωμη ηθοποιός, μάλλον ινδικής-νοτιοασιατικής καταγωγής.

“Έχουμε μια ομάδα νέων χαρακτήρων που πρόκειται να παρουσιάσουμε” είπε ο δημιουργός της σειράς, ο Chris Van Dusen, στην εκπομπή Today with Hoda & Jenna. “Ο Anthony θα έχει μια ιστορία αγάπης στον επόμενο κύκλο, και νομίζω ότι θα είναι τόσο σαρωτική και συγκινητική και όμορφη όσο θα περίμεναν όσοι παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο”.

Βασισμένος στο “The Duke and I”, το πρώτο στη σειρά μυθιστορημάτων της Quinn, ο πρώτος κύκλος εστίασε στο περίπλοκο ρομάντζο μεταξύ της μεγαλύτερης κόρης Bridgerton, της Daphne, την οποία υποδυόταν η Phoebe Dyvenor και του Simon, Δούκα του Χέιστινγκς, τον οποίο υποδυόταν ο Regé-Jean Page. Κάθε ένα από τα οκτώ μυθιστορήματα που απαρτίζουν τη σειρά Bridgerton της Quinn, εστιάζει στην ερωτική ζωή ενός από τα αδέλφια Bridgerton και ο Van Dusen έχει δώσει ενδείξεις ότι θα ήθελε να ακολουθήσει την ίδια δομή και στους κύκλους της τηλεοπτικής σειράς.

Πρόγευση για το πού θα επικεντρώνει ο δεύτερος κύκλος είχαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου κύκλου, όταν ο Anthony, μετά το τέλος της σχέσης του με την τραγουδίστρια όπερας Σιένα, αποκάλυψε στην Daphne και τον Simon (έναν “άσωτο που έχει ανανήψει”, όπως άλλωστε και ο Anthony) τα σχέδιά του “να βρω και προθύμως να εκδηλώσω τις προθέσεις μου στην καινούργια υποκόμισσά μου”. “Στο τέλος του πρώτου κύκλου, τον αφήσαμε σε αποφασιστική στιγμή, κατά κάποιον τρόπο, άρα τώρα περιμένω πώς και πώς να βουτήξω και να ανακαλύψω πώς τα καταφέρνει στην αγορά συντρόφου για γάμο” είπε ο Van Dusen.

Πηγή: ΑΠΕ

  

Διάβασε ακόμη