Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (29/01-04/02)

Ακούστε την καρδιά σας.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Οι ημέρες αυτές θα είναι πολύ όμορφες και ευνοϊκές για την αγάπη και κάποιοι θα βιώσουν μεγάλες θετικές αλλαγές στην ερωτική τους ζωή.

Αυτές τις ημέρες όλα μπορούν να συμβούν και εκεί που κάποιοι νόμιζαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα, θα δουν ότι στην ζωή αρκεί μια στιγμή για να αλλάξουν όλα. Την στιγμή εκείνη όμως πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία, να ρίξουμε τους τόνους, να εμπιστευτούμε την διαίσθησή μας και να μην φοβηθούμε.

Για όλα αυτά θα μας μιλήσουν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα.

Στις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη από την 06 μοίρα και 59′ του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Δία από την 06 μοίρα και 59′ του Ταύρου. Οι πλανήτες της αγάπης και της τύχης ενώνονται για να χαρίσουν απλόχερα τα δώρα τους στην ερωτική ζωή κυρίως των Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων αλλά και Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων του Α’ δεκαημέρου.

Στις 30 Ιανουαρίου ο Άρης από την 19 μοίρα και 05′ του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Ουρανό από την 19 μοίρα και 05′ του Ταύρου. Κάποιοι θα πρέπει να σκεφτούν καλά τον τρόπο με τον οποίον διεκδικούν όσα θεωρούν ότι τους ανήκουν. Θα αφιερώσουν την ενέργεια τους σε αλλαγές που θέλουν να πετύχουν στην ζωή τους με σκοπό την αλλαγή της ρουτίνας τους. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγοκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β’ δεκαημέρου.

Στις 2 Φεβρουαρίου ο Ερμής από την 25 μοίρα και 48′ του Αιγόκερω θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα από την 25 μοίρα και 48′ των Ιχθύων. Η διαίσθηση, η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν τις σχέσεις και την αγάπη. Επηρεάζονται οι Ταυροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Γ’ δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) 

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιου είδους οικονομική ανασφάλεια και να θελήσετε να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις όπως το να ζητήσετε ένα δάνειο. Τα οικονομικά του συντρόφου επίσης σας απασχολούν σαν ζευγάρι και δεν αποκλείεται ο ίδιος να σημειώσει μία επιτυχία, της οποίες οι θετικές συνέπειες θα έχουν αντίκτυπο στο σπίτι σας. Ελεύθεροι και εσάς σας απασχολούν τα οικονομικά ζητήματα, αλλά δεν αφήνετε πίσω το κυνήγι του έρωτα. Είναι πιθανό να ερωτευτείτε με κάποιον από τον επαγγελματικό σας χώρο ή με κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην καριέρα σας. Για κάποιους λόγους όμως αυτή η σχέση μπορεί να μην είναι κοινωνικά αποδεκτή.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να βγείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας να βρείτε φίλους αλλά και για να ξεκινήσετε μαζί μία δραστηριότητα. Θέλετε να τον πλησιάσετε και έχετε ανάγκη να προχωρήσετε την σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο μάλλον επειδή συνδυάζετε τον γάμο με κοινωνική καταξίωση. Μπορεί όμως η διάθεσή σας να εξαρτάται πολύ από την δική του εκδήλωση αγάπης και από τις δικές του αντιδράσεις ή να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από αυτόν. Ελεύθεροι, ενώ θέλετε πολύ να έρθετε πιο κοντά με κάποιον, οι ανασφάλειές σας δεν σας αφήνουν να ανοιχτείτε στον έρωτα. Δεν αποκλείεται το μυαλό σας να γυρίζει σε μία παλιά αγάπη.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να είστε περισσότερο νευρικοί από ότι συνήθως, να περνάτε από το ένα θέμα στο άλλο και να μην μπορείτε να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε στην οικογένεια αλλά και στην εργασία σας. Θα πρέπει να μην μεταφέρετε την ένταση από την δουλειά στο σπίτι, διότι υπάρχει η περίπτωση να πιέσετε τον αγαπημένο σας χωρίς λόγο. Ελεύθεροι, είναι πιθανό να κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσω κυρίως φιλικού περίγυρου ή επαγγελματικού χώρου. Ωστόσο οι ημέρες δεν υπόσχονται ερωτικές εξελίξεις, γιατί είστε απορροφημένοι από την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες η αισθηματική σας ζωή και γενικότερα οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να απολαμβάνουν τις θετικές συνέπειες της καλής και αισιόδοξης δικής σας διάθεσης. Έχετε νέες δυνατότητες και ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι και εμπειρίες. Με τον αγαπημένο σας ίσως κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο θα σας χαρίσει υπέροχες στιγμές. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε σχέδια και για μία δουλειά στο εξωτερικό. Αν έχετε μεγάλα παιδιά τότε θα είναι εκείνα μπορεί να έχουν μία ευκαιρία για σπουδές σε άλλη χώρα ή να ερωτευτούν με έναν ξένο. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες όλα δείχνουν ότι μπορείτε να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή με ένα άτομο το οποίο ζει μακριά από εσάς ή έχει διαφορετική κουλτούρα και πολύ καλό μορφωτικό επίπεδο. Γενικότερα αυτήν την εβδομάδα η ερωτική εύνοια έρχεται για εσάς από μακριά.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Οι επιθυμίες σας και τα συναισθήματά σας είναι σε πλήρη αρμονία και μπορεί να ξαφνιάσετε ευχάριστα τον αγαπημένο σας με πρωτότυπες ιδέες ή εκείνος εσάς. Αυτές μπορεί να αφορούν ένα ταξίδι κάπου μακριά, την από κοινού ενασχόληση με ένα άκρως ανανεωτικό και διασκεδαστικό χόμπι ακόμα και μία πρόταση γάμου. Ελεύθεροι, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες ή ακόμα και χάρη σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είναι πιθανό να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αφήστε την καλή και εξωστρεφή σας διάθεση να σας οδηγήσει σε καλές στιγμές και ας είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε έναν αναπάντεχο έρωτα στην ζωή σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα βάλετε την φαντασία στην επικοινωνία σας με τον αγαπημένο σας. Θα του εκφράσετε την αγάπη σας αλλά και θα δεχτείτε και την δική του φροντίδα. Μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι μαζί το οποίο θα σας φέρει πολύ κοντά και θα σας κάνει να μοιραστείτε ρομαντικές ιδέες για τον μέλλον σας. Στο τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό αν έχετε παιδιά να περάσετε δημιουργικές στιγμές μαζί τους. Ελεύθεροι, μέσα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή μέσω φίλων μπορείτε να κάνετε μία ρομαντική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο το οποίο έχει κάποιου είδους σχέση με το εξωτερικό ή την ανώτατη εκπαίδευση. Οι έρωτες με άτομα διαφορετικής από την δική σας εθνικότητα, ή που ζουν μακριά ή που έχουν γεννηθεί μακριά ευνοούνται πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Η αγάπη σας ταξιδεύει

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μέσω της εργασίας, ιδίως αν η δουλειά σας σχετίζεται με το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή τον Νόμο, θα κινηθείτε προς την αύξηση του εισοδήματος σας με απώτερο σκοπό να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτό γιατί θέλετε να ανταπεξέλθετε σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους ή να στηρίξετε τον σύντροφό σας σε μία δική του δυσκολία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει μία ιδιαίτερη πίεση στην μεταξύ σας σχέση και ίσως μία παροδική ψυχρότητα. Eλεύθεροι, μπορεί μεν να σας ενδιαφέρουν έντονα τα οικονομικά σας, ωστόσο δεν αποκλείεται ίσως εξαιτίας ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ενός ταξιδιού για κάποια μετεκπαίδευση, να κάνετε μία γνωριμία με κάποιον από μακριά, ίσως ξένο.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν θα έχετε έντονες εξελίξεις στην συντροφική σας σχέση, ωστόσο σχεδόν σίγουρα πρόκειται για μία εβδομάδα που μπορείτε να ξεκινήσετε κάποιες νέες σπουδές ή χόμπι και να ανοίξετε γενικά δρόμους για νέες εμπειρίες. Οι ημέρες στα μισά της εβδομάδας είναι καλές για να βγείτε με τον σύντροφό σας ή και για να κάνετε μία σύντομη εκδρομή. Αν έχετε παιδιά μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μαζί τους. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα κάνετε έναν μικρό αλλά χρήσιμο απολογισμό των όσων έχουν συμβεί τελευταία στην προσωπική σας ζωή. Αν τα πράγματα ήταν λιγάκι δύσκολα τώρα σιγά σιγά θα αρχίσουν να φτιάχνουν. Ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι σημαντικές και θα σας κάνουν να αλλάξετε ίσως την φιλοσοφία της ζωής σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα για άλλη μία φορά θα νιώσετε μπερδεμένοι και ίσως εξαπατημένοι στον τομέα της οικογένειας και της σχέσης. Είναι πιθανό ορισμένοι να έχετε εδώ και πολύ καιρό ένα μεγάλο πρόβλημα στο σπίτι ή να είστε εδώ και καιρό σε διαμάχες με τον νυν ή τέως σύζυγο. Δεν αποκλείεται να έχει υπάρξει ζήτημα απιστίας ή και δυσφήμησης. Ίσως υπάρχουν πολλά προβλήματα με ακίνητη περιουσία της πατρικής σας οικογένειας στα οποία εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο και η σχέση σας. Προσοχή στις κινήσεις σας λοιπόν και καθαρή κρίση. Ελεύθεροι, δεν ξέρετε για άλλη μία εβδομάδα που βαδίζετε και τα πράγματα μοιάζουν περίεργα. Νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό, όμως είναι πιθανό να κάνετε συνέχεια λάθος επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Ερωτικό πρελούδιο

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας και θα δείτε ότι έχετε κοινές ιδέες για το μέλλον της σχέσης σας. Ο αγαπημένος σας θα γίνει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σας στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και στις συνεργασίες σας. Εσείς με την σειρά σας τον βλέπετε και σαν τον καλύτερό σας φίλο. Είναι πιθανό αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι, να το αποφασίσετε αυτές τις ημέρες ή να ξεκινήσει για εσάς μία συμβίωση. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες όλα είναι με το μέρος σας για να ξεκινήσει για εσάς μία νέα σχέση. Ευνοούνται τα ερωτικά ξεκινήματα με άτομα με τα οποία έχετε τις ίδιες ιδέες, τα ίδια όνειρα και τις ίδιες σκέψεις για τον γάμο και την οικογένεια. Γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσω φίλων ή συνεργατών ή μέσω ομάδων στις οποίες είστε μέλη.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ίσως είστε εκνευρισμένοι από ανταγωνιστές στην καριέρα σας ή από ζητήματα νομική φύσεως. Ωστόσο αυτά δεν θα έχουν επιπτώσεις στην σχέση με τον σύντροφο. Αν υπήρχαν μεταξύ σας προβλήματα τα οποία κρύβατε κάτω από το χαλί για το καλό της σχέσης τώρα θα τα αντιμετωπίσετε και η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή. Θα κάνετε μαζί κάτι το διαφορετικό το οποίο μπορεί να τονώσει το πάθος μεταξύ σας. Ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε γνωριμίες με εκκεντρικά ή κάπως ασυνήθιστα άτομα μέσω φίλων ή ευρύτερου κοινωνικού κύκλου και ομάδων. Θα βγείτε ραντεβού τα οποία θα σας προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες και τα οποία θα μπορούσατε να κλείσετε ακόμα και μέσω του διαδικτύου.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ο οποίος φαίνεται ότι προβάλει αντίσταση στις ιδέες και τα θέλω σας. Οι συγκρούσεις αυτές μπορεί να αφορούν κάποιου είδους προδοσία ή έναν δικό σας φόβο ότι το ταίρι σας κρατά κάποια κομμάτια της προσωπικής του ζωής μυστικά. Επιθυμείτε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, αλλά αυτό μπορεί να υπονομεύει την σχέση σας, ενώ ίσως βρίσκεστε σε σύγχυση σχετικά με τις μελλοντικές σας κινήσεις. Ελεύθεροι, οι ιδέες σας αλλά και οι πράξεις σας σίγουρα δεν είναι ξεκάθαρες. Μπορεί να κάνετε μεν μία γνωριμία καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες, αλλά το παρελθόν με κάποιον τρόπο επηρεάζει πάρα πολύ την τωρινή σας συμπεριφορά. Βλέπετε τα πράγματα ονειρικά γιατί έχετε τεράστια επιθυμία να ζήσετε μία παραμυθένια αγάπη και αυτό μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε την πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Έλεγχος στην αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με την μεγάλη σας ανάγκη να ελέγξετε την τάση σας να έχετε την πρώτη και την τελευταία λέξη στην σχέση σας αλλά και στις συνεργασίες σας. Ίσως νομίζετε ότι όσα κάνατε είναι για το καλό της κοινής σας πορείας. Αν δεν χαμηλώσετε τους τόνους είναι πιθανό να δείτε μεγάλη αντίσταση στα σχέδιά σας από τον σύντροφο ενώ μπορεί να αντιμετωπίζετε και προβλήματα με ανταγωνιστές στην δουλειά ή με πρόσωπα που σας ζηλεύουν. Ελεύθεροι μπαίνετε σε μία φάση όπου οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτές τις ημέρες προσέξτε την τάση να προσελκύσετε στην ζωή σας ερωτικούς παρτενέρ οι οποίοι θα θέλουν να ελέγξουν την ζωή σας και να σας ταλαιπωρήσουν με ζήλιες και τοξικές συμπεριφορές.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η προσοχή σας θα στραφεί στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σας. Συγκεκριμένα στον γάμο ή την σταθερή σας σχέση μπορεί να σκεφτείτε τι ρόλο και τι θέση ακριβώς έχει ο σύντροφός σας στην ζωή σας, αλλά και εσείς στην δική του. Θα πρέπει να συζητήσετε πολύ και με ειλικρίνεια, αλλά φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν ακόμη τις λύσεις. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία επαφή με κάποιον μέσω κάποιου είδους κόντρας ή διαφωνίας. Ωστόσο δεν ευνοείται η σταθερότητα στις νέες γνωριμίες και στην ερωτική σας ζωή.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν θα σας φέρει έντονες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Είστε έντονα συγκεντρωμένοι στην εργασία σας και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δίνετε όλη σας την προσοχή εκεί. Δεν αποκλείεται επίσης να ασχοληθείτε με την διατροφή σας και την σωματική σας κατάσταση. Κάποιοι θα αποφασίσετε να κάνετε εξετάσεις αυτές τις ημέρες ή να ξεκινήσετε άθληση, ίσως με την προτροπή του συντρόφου σας ή μαζί με εκείνον. Ελεύθεροι, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας και τους υφισταμένους σας πρέπει να είναι καλές αρκεί να αποφύγετε τον συναισθηματισμό και τις έντονες εκδηλώσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη λοιπόν για κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας σας ή να γνωρίσετε κάποιον που σας προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα της υγείας, της διατροφής ή της άθλησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Ερωτική ασφάλεια

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας θα σας κάνει χαρούμενους και θα έχετε όρεξη να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Η σχέση σας, σας χαρίζει τα δώρα της ασφάλειας, της σταθερότητας και της προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως κάνετε μαζί ένα ταξίδι που θα σας γεμίσει σημαντικές εμπειρίες, ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μία συμβίωση ή γάμο ή ακόμα για κάποιους ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα παιδί. Ελεύθεροι, μην κλειστείτε στο σπίτι αυτές τις ημέρες. Κάπου εκεί έξω εν μέσω ευχάριστων συγκεντρώσεων μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αλλάξει την ζωή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε να ανάβει το πάθος με τον αγαπημένο σας και να έρθετε ξανά κοντά ερωτικά. Αν είχατε μία δύσκολη περίοδο λόγω οικονομικών πιέσεων ή λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων με τα παιδιά σας για όσους έχετε, μπορείτε αυτές τις ημέρες να οργανώσετε ένα ταξίδι μόνο οι δυο σας ή γενικότερα να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σχέση κάνοντας κάτι το διαφορετικό σπάζοντας έτσι την ρουτίνα. Ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες αυτές τις ημέρες, ίσως ξαφνικές, με ξένους ή με άτομα που ζούνε μακριά από εσάς. Σχέσεις που θα γεννηθούν τώρα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και μπορεί να σας προσφέρουν εκτός από συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αν δεν είστε παντρεμένοι φαίνεται ότι η ανάγκη σας να το κάνετε είναι πολύ έντονη, καθώς δεν εννοείται για εσάς να συνεχίζετε μία σχέση εάν αυτή δεν έχει σοβαρές προοπτικές. Το θέμα είναι τι τρόπους θα χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε τους σκοπούς σας και το αν είστε ειλικρινείς με τον σύντροφο σας αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Γενικότερα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γενικότερα, υπάρχουν μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Μυστικοπάθεια και τάση για εξαπάτηση δυσκολεύουν τις επικοινωνίες. Πριν βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άλλους, αναλογιστείτε την δική σας συμπεριφορά και στάση. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα έχετε μία ευκαιρία να κάνετε μία γνωριμία στην οποία κυριαρχεί περισσότερο η λογική παρά ο έρωτας. Μάλλον υποκινείστε από την ανάγκη σας να μην είστε μόνοι ή να αντλήσετε κάποιου είδους όφελος. Προσέξτε τα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε αλλά και θα πείτε.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Διαφορές στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως όμως νιώθετε κάποια ανασφάλεια μάλλον οικονομικής φύσεως που οφείλεται στα οικονομικά του συντρόφου σας, σε κληρονομικά ζητήματα ή ακόμα σε δανειακές υποχρεώσεις. Επιπλέον μπορεί και συναισθηματικά να νιώθετε ευάλωτοι και να έχετε παράπονο ότι όσα προφέρετε στον αγαπημένο σας δεν αναγνωρίζονται. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες οι ερωτικές σας επιλογές επηρεάζονται πολύ από πεποιθήσεις της οικογένειάς σας, οι οποίες είναι βαθιά ριζωμένες μέσα σας. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να κάνετε κάποια λάθος ερωτική επιλογή ίσως για να ικανοποιήσετε ενδόμυχα τους δικούς σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν μαζί με τον αγαπημένο σας. Όσοι έχετε παιδιά θα αφιερώσετε χρόνο σε δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες μαζί τους. Καλές ημέρες λοιπόν για να χαλαρώσετε αλλά και να καλέσετε και φίλους στο σπίτι. Αν έρθει στην επιφάνεια κάποιο παρελθοντικό πρόβλημα που είχατε με τον αγαπημένο σας σε σχέση με το σπίτι σαν ακίνητο ή την οικογένεια, τώρα μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Ελεύθεροι, έχετε καλή διάθεση και ακόμη κι αν κάτι από τα παλιά ίσως σας πονάει ακόμη, μπορείτε με την παρέα καλών φίλων να το ξεπεράσετε. Επίσης πάντα μέσω φίλων, μπορείτε να κάνετε μία πολύ όμορφη και ελπιδοφόρα νέα ερωτική γνωριμία.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στην σχέση σας, ιδίως εάν είστε ήδη παντρεμένοι. Μπορεί να έχετε μέσα σας απωθημένα που έχουν τις ρίζες τους σε παρελθοντικά προβλήματα. Ίσως αυτά αφορούν παλιά μυστικά και ψέματα. Ίσως επίσης αφορούν θέματα με οικογενειακά ακίνητα ή ακόμη και ζητήματα σχετικά με την δημιουργία οικογένειας. Αναζητήστε την ειλικρίνεια στην επικοινωνία και μην κρύβετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Τέλος δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει κάποια ανάγκη των γονιών σας είτε των δικών σας, είτε των πεθερικών σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ίσως νιώθετε συναισθηματική ανασφάλεια και ερωτική μοναξιά. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο μόνοι στο σπίτι σας. Οι γονείς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτές τις ημέρες και ίσως χρειαστεί να τους φροντίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Η ομορφιά στα απλά πράγματα

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας και να περάσετε όμορφα και να συζητήσετε πολύ για την μεταξύ σας σχέση. Αν δεν ζείτε ακόμη μαζί μπορεί να αποφασίσετε να το κάνετε. Γενικότερα θα μάθετε χρήσιμα πράγματα από τον αγαπημένο σας αυτές τις ημέρες και οι συμβουλές του θα είναι χρήσιμες. Θα καταλάβετε επίσης ότι μπορείτε να αντλήσετε την ευτυχία και από τα απλά καθημερινά πράγματα. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες σχεδόν σίγουρα θα κάνετε μία όμορφη ερωτική γνωριμία. Σε αυτήν μπορεί να σας βοηθήσουν οι άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον, τα αδέρφια σας ή οι συγγενείς σας. Ίσως επίσης αυτή προκύψει από τις συνεργασίες σας ιδίως από εκείνες που έχουν σχέση με την επικοινωνία, την διδασκαλία, τον λόγο ή ακόμα και το διαδίκτυο.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας και στον τρόπο που ζείτε την καθημερινότητά σας. Ίσως εδώ και καιρό νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την ρουτίνα και μπορεί οι υποχρεώσεις της οικογένειας και του σπιτιού να σας έχουν λιγάκι κουράσει. Θα βάλετε λοιπόν πιο έντονο ερωτισμό στην επικοινωνία σας και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε και κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή ακόμα και να συζητήσετε με τον σύντροφό σας το ενδεχόμενο να αλλάξετε γειτονιά και να μετακομίσετε πιο κοντά στους δικούς σας. Ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία ξαφνική πολύ ερωτική γνωριμία μέσω των αδερφών σας ή των συγγενών σας. Γνωριμίες μπορεί επίσης να γεννηθούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ίσως για επαγγελματικούς λόγους.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πολύ ρομαντικές στιγμές. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ακόμη και κοντινό, ιδανικά κοντα στην θάλασσα, το οποίο θα σας χαρίσει πολύ όμορφες ερωτικές εμπειρίες. Μπορείτε τώρα να μιλήσετε για τα όνειρά σας, για το πως βλέπετε το μέλλον σας και θα δείτε ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί να πάρετε αποφάσεις για την οικογένειά σας και για το σπίτι σας ή να συζητάτε μία μετακόμιση σε ένα καλύτερο σπίτι ή σε μία πιο όμορφη γειτονιά. Ελεύθεροι μπορείτε να ελπίζετε σε μία όμορφη και άκρως ρομαντική νέα γνωριμία. Δεν θα υπάρχει μόνο έντονος ρομαντισμός αλλά και πνευματική επαφή και ταύτιση ιδεών.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Το ζητούμενο της εβδομάδας είναι η συναισθηματική ασφάλεια

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας απασχολεί ιδιαίτερα η οικονομική και συναισθηματική σας ασφάλεια. Σχετικά με τα οικονομικά σας, θα προσπαθήσετε να αυξήσετε με κάποιον τρόπο το εισόδημά σας, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τα παιδιά σας ή για θέματα σχετικά με παιδιά. Μπορεί να κάνετε υπερβολικά έξοδα και να στηρίζεστε στην βοήθεια του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να τα μετριάσετε. Στο τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια και ίσως και να θελήσετε να περάσετε χρόνο μόνοι στο σπίτι. Ελεύθεροι, η εργασία σας και τα οικονομικά σας έρχονται στο προσκήνιο. Νιώθετε όμως ανασφάλεια και ίσως κάνετε παρορμητικές αγορές για να καλύψετε κάποια συναισθηματικά κενά. Μπορεί όμως να κάνετε μία γνωριμία με κάποιον του οποίου το επάγγελμα σχετίζεται με τον ευρύτερο χώρο των οικονομικών υπηρεσιών.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε πολύ την σχέση σας όχι μόνο με τον αγαπημένο σας, αλλά και με τους φίλους σας, τους στενούς συγγενείς, τα αδέρφια σας ακόμα και με του γείτονες. Τα πράγματα που θα έχετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας σίγουρα θα ζητήσουν από εσάς πολύ χρόνο και πολύ πνευματική ενέργεια. Ωστόσο θα μπορέσετε να πλησιάσετε τους δικούς σας και θα ήταν ιδανικό εάν μπορείτε να κάνετε μία μικρή απόδραση με τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες δεν σας υπόσχονται πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Αξιοποιήστε όμως την εύνοια των ημερών που σας βοηθούν να βελτιώσετε την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αδέρφια σας, αλλά και να σημειώσετε σημαντικά βήματα σε διαπραγματεύσεις που κάνετε ή σε σπουδές και εκπαίδευση.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ζωτική σας ενέργεια είναι πεσμένη. Αισθάνεστε ότι συμβαίνουν αλλαγές στην σπιτική και οικογενειακή σας ζωή, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις ψυχολογικές αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας. Κάτι σας απασχολεί, κάτι σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς και μέλη της οικογένειάς σας ή ο σύντροφός σας ασκούν σημαντική επιρροή στην ψυχική σας κατάσταση. Ίσως υπάρχουν κάποια μυστικά ή ψέματα που σας ρίχνουν την διάθεση. Ελεύθεροι, θέλετε να αλλάξετε την ρότα της συναισθηματικής σας ζωής, όμως δεν ξέρετε προς τα που να κινηθείτε. Ελάτε σε επαφή με τον εαυτό σας, μην πιστέψετε τυφλά άτομα που ίσως μπουν στη ζωή σας και προσέξτε γενικά τις ψεύτικες σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές αλλά και τις φιλικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Ερωτικές ημέρες!

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας με τον αγαπημένο σας θα σας χαρίσει υπέροχες στιγμές. Πρόκειται για μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα για εσάς. Η σχέση σας θα είναι πιο ερωτική, πιο τρυφερή και πιο δημιουργική. Σε απλά γεγονότα η ερωτική εύνοια μπορεί να μεταφραστεί σε όμορφες κοινωνικές εξόδους αλλά και βελτίωση της εικόνας σας. Όμως μπορεί να συμβούν και πολύ πιο σημαντικά γεγονότα, όπως να αποφασίσετε έναν αρραβώνα, να μάθετε ότι θα αποκτήσετε ένα παιδί ή να πάρετε τώρα αυτήν την απόφαση. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας θα έρθει στην ζωή σας και θα είναι μάλλον αυτό που ονειρευόσασταν. Απολαύστε το λοιπόν!

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποιες ξαφνικές ερωτικές εξελίξεις θα σας χαροποιήσουν πολύ και θα σας δώσουν ενέργεια και θετική διάθεση για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορεί να μάθετε τα ευχάριστα νέα ότι περιμένετε ένα παιδί ή να πάρετε μεγάλη χαρά από τα παιδιά σας. Γενικά θα ανανεώσετε ποικιλοτρόπως τον έρωτα με τον σύντροφό σας και ίσως θα αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας ή και να μετακομίσετε. Ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες αυτές τις ημέρες. Είστε άκρως γοητευτικοί και θα είναι δύσκολο να σας αντισταθούν οι ερωτικοί σας στόχοι. Αν σας αρέσει κάποιος μην διστάσετε καθόλου να κάνετε το πρώτο βήμα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε κάποια ένταση στην έκφραση των ιδεών σας στην δουλειά αλλά και στο σπίτι και κυρίως σε θέματα που αφορούν την σχέση με τον αγαπημένο σας. Μην είστε οξύθυμοι και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Αυτό διότι πολύ γρήγορα το κλίμα αλλάζει υπέρ σας. Θα ακούσετε τις ανάγκες του και θα έρθετε πιο κοντά, ενώ φαίνεται ότι θα συμφωνήσετε σε κάποια θέματα που αφορούν συγγενείς, μετακινήσεις ή συμβολαιακές διαπραγματεύσεις. Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι έντονα ερωτικές. Προσέξτε ένταση στην εργασία και προς τα μισά της εβδομάδας βρεθείτε με φίλους και συγγενείς καθώς μέσω εκείνων μπορεί να έρθει στην ζωή σας μία γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Ερωτικό παρασκήνιο και μυστικά

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα. Θέλετε μεν να κάνετε κάτι το διαφορετικό, αλλά από την άλλη ίσως να μην μπορείτε λόγω της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας. Η ερωτική σας ζωή δεν είναι στο κάδρο των εξελίξεων, καθώς φαίνεται ότι σας απασχολεί περισσότερο η προσωπική σας εξέλιξη. Παράλληλα κάποιοι θα σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας καθώς υπάρχει κάποια ανησυχία, ίσως και κάποιες κρυφές ερωτικές καταστάσεις. Ελεύθεροι, από την μία μπαίνετε σε μία φάση όπου σταδιακά θα ανακαλύψετε νέες δυνατότητες για την ζωή σας. Από την άλλη, ο έρωτας φέρνει για εσάς κάποιου είδους ψυχικό πόνο. Ίσως είστε πληγωμένοι από μία παλιά ιστορία. Ίσως σας βασανίζει μία κρυφή ερωτική σχέση.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας, αλλά παράλληλα θα δώσετε βάση και στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, στις συνεργασίες σας και βέβαια στην ερωτική σας σχέση. Με κάποιον τρόπο αυτές τις ημέρες ο σύντροφός σας θα επηρεάσει τις συνεργασίες σας αλλά και τον τρόπο που βλέπετε την ζωή. Σχεδόν σίγουρα θα πρέπει να περιμένετε κάποιες αντιπαραθέσεις με φανερούς εχθρούς στον επαγγελματικό στίβο, ενώ κάποιοι θα πρέπει πάρα πολύ να προσέξετε ανάμειξή σας σε μυστικές ερωτικές σχέσεις. Αν έχετε μία κρυφή ερωτική σχέση, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσει υπέρ του δέοντως. Ελεύθεροι, δίνετε βάση στα προσωπικά σας θέλω και στην καριέρα στην οποία πρέπει να προσέχετε άτομα κυρίως γυναίκες που σας επιβουλεύονται. Ο έρωτας έχει έντονο παρασκήνιο και κρυφό χαρακτήρα. Μπορεί να προσελκύσετε κάποιο άτομο δεσμευμένο ή κάποιον ο οποίος θα σας πλησιάσει μόνο για την εξωτερική σας εμφάνιση.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα αφουγκραστείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν κυρίως μέσα σας και που σας δείχνουν τι πρέπει να αλλάξετε στην ζωή σας. Παρόλο που νομίζετε ότι είστε έντονα προσανατολισμένοι προς την οικογένειά σας, συντελούνται ριζικές αλλαγές στην δομή του είναι σας και μπορεί να οδηγηθείτε σε έντονες συγκρούσεις με τους δικούς σας. Κάποιοι μπορεί μέσα σε αυτό το κλίμα να πάρετε μία ξαφνική απόφαση χωρισμού. Άλλοι μπορεί να μετακομίσετε ή να έχετε ξαφνικές ζημιές στο σπίτι. Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι περίεργες. Ακόμη και αν δεν το παραδέχεστε στον εαυτό σας, υποσεινήδητα οι κινήσεις σας οδηγούνται από τις πεποιθήσεις της οικογένειάς σας. Οι ημέρες δεν θα προσφέρουν ερωτικές ευκαιρίες. Έχετε ψυχική ένταση και μπορεί να οδηγηθείτε σε προστριβές με τους οικείους σας. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε μυστικές σχέσεις κάθε είδους, διότι μπορεί να έχουν καταστροφική επιρροή στην ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Ταύτιση ιδεών

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφήστε την αισιοδοξία να μπει στην ερωτική σας ζωή. Μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας με τον αγαπημένο σας και αν δεν έχετε κοινά χόμπι, θα ήταν μία καλή στιγμή για να αποκτήσετε. Αν η σχέση σας είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα, μπορεί να παρουσιάσετε αυτές τις ημέρες το νέο σας ταίρι στους δικούς σας, στους στενούς σας φίλους και στα αδέρφια σας. Είναι επίσης πιθανό να οργανώσετε ένα όμορφο σύντομο ταξίδι. Ευνοούνται ακόμη οι διευθετήσεις των κοινών σας οικονομικών. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων ή ομάδων με τις οποίες ενώνεστε για κάποιον κοινωφελή σκοπό. Μπορεί επίσης να έρθετε ερωτικά κοντά με έναν φίλο ή συνεργάτη σας.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σχέση σας με τον αγαπημένο σας θα είναι αρμονική και ισορροπημένη. Μπορείτε να εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά σας και αν είχατε προβλήματα θα τα λύσετε χάρη στην ειλικρίνεια. Προχωράτε στην πραγματοποίηση των στόχων σας και ευνοείστε ιδιαίτερα για να κάνετε ένα ταξίδι ίσως για να επισκεφθείτε μαζί δικούς σας ανθρώπους. Το σίγουρο είναι ότι μοιράζεστε κοινούς στόχους για το κοινό σας μέλλον. Ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε μία όμορφη γνωριμία κυρίως μέσω του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου. Μπορείτε να φλερτάρετε και μέσω του διαδικτύου. Ωστόσο οι ημέρες δεν υπόσχονται την δημιουργία νέων σχέσεων.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε λίγο πεσμένοι λόγω προβλημάτων ή παρεξηγήσεων με φίλους, όμως ο σύντροφός σας θα σας προσφέρει την στήριξη που τόσο έχετε ανάγκη. Στο πρόσωπό του βλέπετε και τον καλύτερό σας φίλο. Η σχέση σας λοιπόν σας παρακινεί για να δημιουργήσετε κάτι ίσως και επαγγελματικό και σίγουρα σας στηρίζει στην πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε γνωριμίες με νέους ανθρώπους μέσω ενασχόλησής σας σε ομάδες με τις οποίες έχετε τους ίδιους στόχους και τα ίδια ιδανικά. Ίσως επίσης η γνωριμία να έρθει μέσω του διαδικτύου. Μπορεί επίσης και να ερωτευτείτε έναν φίλο σας ή να νιώσετε φιλικά συναισθήματα για έναν πρώην σύντροφό σας.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη