Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Δήμητρα Ευσταθίου: Βραδινή έξοδος με φόρεμα της μαμάς της από τα 90s

Δες την επιλογή της και πως το συνδύασε.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Αναμφίβολα ένα fashion girl του νησιού που οι εμφανίσεις του είναι πάντα ιδιαίτερες και fashion forward. Ο λόγος για τη Δήμητρα Ευσταθίου, κόρη της Τρooδiας Γεωργαλλίδου, ιδιοκτήτριας μίας από τις πιο γνωστές boutiques του νησιού, της Splash με καταστήματα σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Στις boutiques τους φιλοξενούν δημιουργίες και αξεσουάρ γνωστών οίκων του εξωτερικού με την ίδια, η οποία ενεργά βρίσκεται μέσα στην επιχείρηση να επιλέγει όπως είναι φυσικό σε πολλές εξόδους της καθημερινές αλλά και βραδινές κομμάτια των συγκεκριμένων brands όπως Alexandra Rich, Alexander McQueen, Aquazzura κ.α. 

Διάβασε ακόμη – Άντια Στυλιανού – Δήμητρα Ευσταθίου: Φόρεσαν τα hot designer παπούτσια της σεζόν

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ωστόσο είναι ότι στην χθεσινή βραδινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει, όπως ενημέρωσε τους followers της στο Instagram, ένα φόρεμα της μητέρας της, Τροοδίας Γεωργαλλίδου από τη δεκαετία του 90.

Διάβασε ακόμη – Δήμητρα Ευσταθίου: Η designer τσάντα που επιλέγει

Όπως μπορούμε να δούμε από την εικόνα πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνειες  και animal print ύφασμα το οποίο συνδύασε με μαύρο blazer.  

Η πραγματικότητα είναι ότι ζούμε τα τελευταία χρόνια μία αναβίωση των τάσεων της δεκαετίας του 90 με πολλές από τις δημιουργίες αλλά και τα αξεσουάρ που ήταν στην μόδα εκείνη την εποχή να φοριούνται άνετα και το 2023. 

Διάβασε ακόμη