Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Pippa Middleton: 5 τρόποι που παραμένει fit ως μητέρα δύο παιδιών

Ποιο είναι το μυστικό της;

Η μικρή αδερφή της Kate Middleton, Pippa Middleton, σπάνια δίνει συνεντεύξεις για τη ζωή της, ωστόσο, πρόσφατα μίλησε για την πρόκληση του να διατηρείς μια ρουτίνα γυμναστικής ενώ μεγαλώνεις δύο παιδιά και έχεις μια πολυάσχολη καθημερινότητα.

Δήλωσε πώς το τρέξιμο είναι κάτι που λάτρευε από πάντα ωστόσο η μητρότητα έχει επηρεάσει τον τρόπο και την συχνότητα με την οποία πλέον γυμνάζεται. Όμως είναι κάτι που δεν αποχωρίζεται αφού τη βοηθά να έχει ένα καθαρό μυαλό και να διαχειρίζεται το άγχος.

Ακολουθούν 5 πράγματα που μάθαμε για την ρουτίνα γυμναστικής της Pippa Middleton.

Διάβασε ακόμη – Η Kate Hudson σου δείχνει fun ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε

1. Πάντα λάτρευε τη γυμναστική

“Μεγάλωσε στην εξοχή οπότε αυτό περιλάμβανε αρκετά αθλήματα,” δήλωσε στη συνέντευξη της με το brand αθλητικών παπουτσιών Hoka One One. “To τρέξιμο ειδικά με βοηθά με τη ρουτίνα μου, με κάνει να νιώθω μια αίσθηση ελευθερίας και να αντιμετωπίζω την πίεση της καθημερινότητας. Το τρέξιμο και τα αθλήματα με έχουν βοηθήσει αρκετά στη ζωή μου.”

2. Δεν φοβάται να δοκιμάζει νέα αθλήματα

Λαμβάνει μέρος σε μαραθώνιους ποδηλασίας, έχει κάνει ορειβασία αλλά επίσης απολαμβάνει και το σκι.  

3. Άλλαξε τους στόχους της από τότε που έγινε μητέρα

Δήλωσε πώς γυμνάζεται πολύ λιγότερο από τότε που έκανε οικογένεια ωστόσο φροντίζει να συμπεριλαμβάνει τη άσκηση στο πρόγραμμα κάθε εβδομάδας. Επίσης τόνισε πώς το γεγονός ότι γυμναζόταν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, βοήθησε με την σωματική αλλά και την ψυχική της υγεία.

4. Φροντίζει να γυμνάζεται μαζί με τα παιδιά της

Όταν βρίσκεται στον παιδότοπο παίζει μαζί με τα παιδιά της και με αυτό τον τρόπο γυμνάζονται μαζί, είτε αυτό περιλαμβάνει τρέξιμο είτε ποδηλασία.

5. Της αρέσει η άσκηση στη φύση

Δήλωσε πώς η γυμναστική στη φύση κάνει καλό στη ψυχική αλλά και στη σωματική υγεία και είναι κάτι που έχει συνηθίσει να κάνει από την παιδική της ηλικία.

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη