Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Chiara Ferragni: Αυτή είναι η φημολογούμενη σχέση της

Τι απαντά η γνωστή influencer.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα που συζητούν όλοι είναι αναμφισβήτητα ο χωρισμός της Ferragni και του Fedez που ήρθε μετά από 6 χρόνια γάμου. Η είδηση όμως που κάνει το γύρο του διαδικτύου σήμερα, είναι ότι η Chiara είναι σε σχέση με τον Tomaso Trussardi.

“Η Chiara και ο Tomaso δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους, συναντήθηκαν μόνο μία φορά σε μία επίδειξη μόδας πριν από 5 – 6 χρόνια”, απάντησαν οι εκπρόσωποι της αμέσως μετά την είδηση.

Διάβασε ακόμη – Chiara Ferragni: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της

Η συγκεκριμένη απάντηση όμως των εκπροσώπων της influencer εκνεύρισε το περιβάλλον του επιχειρηματία, με την ομάδα του να τονίζει: “Γνωρίζουμε την Chiara εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε που ήταν μια απλή, αλλά ταλαντούχα ‘blogger’. Η οποία αγωνιζόταν ακόμα να προσκληθεί σε επιδείξεις μόδας. Εμείς από την άλλη πλευρά, πάντα πιστεύαμε σε εκείνη. Στην πραγματικότητα, πάντα έπαιρνε αυθόρμητα μέρος στις πρωτοβουλίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πασαρέλων όπου συνάντησα την Chiara την τελευταία φορά πριν από περίπου 4 χρόνια. Πρέπει να πω ότι πάντα υπήρχε μόνο μια σχέση επαγγελματικής εκτίμησης και συμπάθειας με όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές. Το να απορρίπτει κανείς όλα αυτά με το ‘δεν τον ξέρω καν’ είναι μειωτικό και προσβλητικό σε σχέση με ένα επαγγελματικό παρελθόν που αξίζει τη σωστή του διάσταση. Ίσως το γραφείο Τύπου της να έφαγε πολλά πανετόνε στην αλλαγή του χρόνου. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα”.

Διάβασε ακόμη – Chiara Ferragni: Ο άντρας που την παρηγορεί μετά τον χωρισμό της από τον Fedez

Ο Tommaso Trussardi, είναι κληρονόμος της ομώνυμης αυτοκρατορίας και πρώην σύζυγος της Michelle Hunziker.

Οι φήμες για σχέση ξεκινήσαν όταν ένας σχολιαστής σε ιταλική εκπομπή είχε υπονοήσει ότι η Chiara Ferragni έχει σχέση και αναφέρθηκε στο όνομα του Tommaso Trussardi.

Διάβασε ακόμη