Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

ΜΕΤ: H νέα άφιξη στο κέντρο της πόλης που πρέπει να επισκεφθείς

Ένα all day casual dining.

Το concept του “ΜΕΤ” γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με “φρέσκιες” ιδέες και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Μέλη της ομάδας αυτής, οι Τέλης Αριστείδης, Σωτήρης Φασουλής και Δήμος Ανδρεόπουλος, οι οποίοι σου υποδέχονται στο χώρο τους για τις all day casual dining εξόδους σου.

To MET, στην καρδιά της Λευκωσίας, λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ και ήρθε για να χαρίσει υπέροχες στιγμές στους θαμώνες του τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και στην υπέροχη βεράντα του. Απόλαυσε τον καφέ σου με ένα ελαφρύ πρωινό, το lunch break σου με ραφιναρισμένα πιάτα, τα after work drinks σου με bites, και φυσικά το βραδινό σου γεύμα υπό τη συνοδεία μοναδικών cocktails μέχρι αργά το βράδυ.

Διάβασε ακόμη – 10 βραβευμένα εστιατόρια για να πας το σαββατοκύριακο

Το μενού είναι μια δημιουργία του γνωστού Έλληνα chef Νίκου Ψηλού και περιλαμβάνει επιλογές με πλούσια παλέτα γεύσεων καλύπτοντας μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Στο μενού θα βρεις επιλογές από σαλάτες, θαλασσινά και meat dishes, ενώ ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι vegan επιλογές που προσφέρει.

Διάβασε ακόμη – Το απόλυτο νησιώτικο beach-bar, που πρέπει να επισκεφθείς το καλοκαίρι

Το MET βρίσκεται στην Οδό Στασάνδρου 4,1060 στη Λευκωσία, και μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας αποκλειστικά online μέσω του https://bit.ly/3xx5zgq. Stay updated ακολουθώντας το MET σε Facebook και Instagram.

Διάβασε ακόμη