Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Chiara Ferragni: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο νέο της σπίτι

Οι εικόνες που ανήρτησε η διάσημη Ιταλίδα influencer.

Σε ένα πολυτελές σπίτι στο Μιλάνο θα μένουν η Chiara Ferragni και ο Fedez μαζί με τα δύο τους παιδιά, Leone και Vittoria. Οι εργασίες κράτησαν για αρκετό διάστημα καθώς το ζευγάρι ήθελε να είναι όλα άψογα πριν η οικογένεια μετακομίσει μόνιμα στο νέο της καταφύγιο.

Διάβασε ακόμη – Chrissy Teigen: Το ενδυματολογικό ατύχημα της στο Baby2Baby Gala

Οι Ferragnez εμπιστεύτηκαν για το νέο σπίτι στην πρωτεύουσα της μόδας το αρχιτεκτονικό γραφείο 131design το οποίο ανήκει στους αρχιτέκτονες Filippo Fiora και Federico Sigali.

Πώς είναι το νέο σπίτι της Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni μας έχει δώσει το προηγούμενο διάστημα μέσα από το Instagram της μια εικόνα για το πώς είναι το σπίτι. Βρίσκεται στις κατοικίες Libeskind. Έχει δύο ορόφους και ο καθένας από αυτούς έχει μεγάλα δωμάτια και διαδρόμους τα οποία όλα οδηγούν σε μπαλκόνια. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα.

Η επίσημη μετακόμιση δεν έχει γίνει ακόμα αλλά αυτό δεν εμπόδισε την οικογένεια να στολίσει το πρώτο της χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Διάβασε ακόμη – Matthew Perry: Τι δήλωσε για τον θάνατο του η πρώην σύντροφός του, Kayti Edwards

Το ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

“Δεν έχουμε μετακομίσει ακόμα αλλά έχουμε ήδη το ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στο νέο σπίτι” σημείωσε η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας στο Instagram της ανεβάζοντας φωτογραφίες με το πελώριο δέντρο και τα παιδιά της γύρω από αυτό.

“Σε ευχαριστώ Vincenzo Dascanio που πάντα δημιουργείς και μας προσφέρεις μαγικές ιδέες” συμπλήρωσε αναφερόμενη στον άνθρωπο που την βοήθησε με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη