Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Bruce Willis: Δεν αναγνωρίζει την Demi Moore

Η επιδείνωση της κατάστασης του ηθοποιού δεν προκαλεί έκπληξη.

Η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis ο οποίος πάσχει από ένα είδος άνοιας που ονομάζεται μετωποκροταφική, επιδεινώνεται. Ο διάσημος σταρ φέρεται να μην μπορεί πλέον να αναγνωρίσει την πρώην σύζυγό του, Demi Moore. Αυτό αποκάλυψε πηγή στο περιοδικό Closer. Η ηθοποιός, που ήταν πάντα κοντά στον πρώην σύζυγό της ιδιαίτερα από τη στιγμή που διαγνώστηκε με την ασθένεια, τον επισκέφτηκε μετά από ένα ταξίδι της στην Ιταλία. Όταν όμως βρέθηκε μπροστά του εκείνος δεν την αναγνώρισε ως τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος επί δεκατρία χρόνια και τη μητέρα των τριών παιδιών τους, της Rumer, της Scout και της Tallulah.

Διάβασε ακόμη – Megan Fox: Η αποβολή, η κακοποίηση και οι τοξικές σχέσεις

“Η Demi επικοινωνούσε τακτικά με τη νυν σύζυγο του Bruce Willis, Emma Heming, αλλά δεν ήξερε ότι η μνήμη του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ”, ανέφερε η πηγή στην εφημερίδα τονίζοντας: “Η Demi κατάλαβε ότι δεν την αναγνώρισε”.

Στην πραγματικότητα, η επιδείνωση της κατάστασης του ηθοποιού δεν προκαλεί έκπληξη. Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια ασθένεια που προκαλεί προοδευτική έκπτωση της γνωστικής λειτουργίας, αλλά και αλλαγές στην προσωπικότητα και εναλλαγές της διάθεσης.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Emma Heming, μιλώντας στο Today Show, είχε αναφέρει ότι “η άνοια είναι μια δύσκολη ασθένεια, δύσκολη για το άτομο που διαγιγνώσκεται αλλά και για όλη την οικογένεια -είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια”, ενώ εξήγησε ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν ο ίδιος ο ηθοποιός έχει αντίληψη της κατάστασής του ή όχι.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον Beckham

Ο ηθοποιός δεν έχει πια “τη χαρά της ζωής”, αποκάλυψε η σύντροφός του, υπογραμμίζοντας πως αυτό είναι “το πιο σοκαριστικό με την ασθένεια, γιατί πάντα ζούσε έντονα”.

Ο ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια στις αρχές του 2023. Μάλιστα, η Demi Moore ήταν η πρώτη που έκανε γνωστή την είδηση για την ασθένεια του ηθοποιού και την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, σε κοινή δήλωση με τη νυν σύζυγό του, μέσω των social media.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη