Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτό είναι το όνομα που έδωσε η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της στην κόρη τους

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, τίμησε τη γιαγιά της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli Mozzi πριν από λίγες εβδομάδες καλωσόρισαν στην οικογένειά τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Εκείνο όμως που δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν το όνομα που θα δοθεί στο νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πριν από λίγο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μοιράστηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter μία τρυφερή φωτογραφία που απεικόνιζε τα πατουσάκια του μωρού της, στην οποία αναγραφόταν το όνομα. Το ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει την κόρη τους Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, δηλώνοντας παράλληλα πως όλοι είναι πολύ καλά και πως ο Wolfie, ο γιος του συζύγου της πριγκίπισσας Βεατρίκης από προηγούμενη σχέση, είναι ο καλύτερος μεγάλος αδερφός.

Διάβασε ακόμη – Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως φαίνεται, δεν μπορούσε να αντισταθεί και τίμησε τη γιαγιά της, δίνοντας ως δεύτερο όνομα στην κόρη της, εκείνο της μονάρχη του κράτους. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και ο πρίγκιπας Willliam και η Kate Middleton έχουν δώσει στην κόρη τους Charlotte ως μεσαίο όνομα το όνομα της βασίλισσας, ενώ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ονόμασαν την κόρη τους Lilibet, το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ σε μικρή ηλικία. Επιπλέον, και τα εγγόνια της βασίλισσας, Zara Tindall και Peter Phillips έχουν προσθέσει το Elizabeth ως μεσαίο όνομα στις κόρες τους.

Όπως έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς στο Instagram για τη μικρή Sienna: “η ζωή μας μαζί μόλις ξεκίνησε και ανυπομονώ να δούμε όλα τα απίθανα πράγματα που μας περιμένουν. Νιώθω τόση μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για την εκπληκτική σύζυγό μου και το μωρό Sienna και τον Wolfie. Αυτές είναι οι μέρες που δεν θέλω να ξεχάσω. Αυτή την εβδομάδα, ένας φίλος μου είπε το πιο τρυφερό πράγματα πως με κάθε παιδί μεγαλώνει μία νέα καρδιά”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@princessbeatriceroyal

Διάβασε ακόμη