Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (14/11)

Θυμός και απογοήτευση. 

Μόλις χθες ολοκληρώθηκε η Νέα Σελήνη και η ενέργεια της παραμένει έντονη. Η σχέση αντίθεσης μεταξύ Ήλιου και Άρη από το Σκορπιό και του Ουρανού από τον Ταύρο, προκαλούν εκρήξεις θυμού και αναπάντεχα γεγονότα. Η Σελήνη έχει περάσει πια στο ζώδιο του Τοξότη, όμως είναι ακόμη πληγωμένη από το τετράγωνο που δέχθηκε από τον Κρόνο. Έτσι δυσκολεύεται να έχει τη συνήθη αισιοδοξία της.

Ας δούμε όμως πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια σήμερα 14 Νοεμβρίου 2023.

Κριός

Τα πολλά και απρόβλεπτα έξοδα σας προκαλούν οικονομική ανασφάλεια. Ωστόσο η αρμονική σχέση Ερμή-Αφροδίτης σας επιφυλάσσει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, ειδικά από το μεσημέρι και μετά.

Ταύρος

Οι εντάσεις με το ταίρι σας συνεχίζονται αγαπητοί Ταύροι. Πολύ απαιτητικοί είναι και οι συνεργάτες σας από το χώρο της εργασίας και πιθανόν να θελήσετε να θέσετε τα όριά σας με άκομψο τρόπο.

Δίδυμοι

Οι πρωινές ώρες είναι λίγο πιο δύσκολες. Πιθανόν να έχετε κάποια απρόσμενα προβλήματα στον τομέα της εργασίας ή προστριβές με πρόσωπα κύρους. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα βελτιώνεται αισθητά.

Καρκίνος

Κάντε έρωτα όχι πόλεμο, είναι το μήνυμα για εσάς. Ο Άρης στον τομέα τον ερωτικών σας ανάβει νέα πάθη για τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να έχετε κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας.

Λέων

Σας απασχολούν τα προβλήματα κάποιων πολύ αγαπημένων σας προσώπων. Πιθανές εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειας σας, είναι στο πρόγραμμα, ενώ μπορεί να έχετε και κάποιες ξαφνικές βλάβες στο χώρο του σπιτιού.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις και τον τρόπο που οδηγείται σήμερα. Προσπαθήστε να εκφράζετε τις απόψεις με τρόπο που δεν θα πληγώσει τον συνομιλητή σας, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις.

Ζυγός

Είστε από τους τυχερούς καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας χαρίζει γοητεία και μπορείτε να επιτυγχάνετε τους στόχους σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Πολύ θετική μέρα καθώς μια έξοδος με φίλους μπορεί να οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί. Η σχέση με το σύντροφό σας, περνάει μια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο. Συγχρόνως πρέπει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα προβλήματα στον τομέα της εργασίας.

Τοξότης

Το ξεκίνημα της ημέρας θα είναι πιο δύσκολο, πιθανόν γιατί σας προβληματίζουν τα αυξημένα έξοδα. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά το κλίμα βελτιώνεται αρκετά και ίσως μια νέα γνωριμία να σας ξυπνήσει τη διάθεση για φλερτ.

Αιγόκερως

Ενώ έχετε πολλούς λόγους για να χαρείτε, οι καταστάσεις που προκύπτουν δεν σας το επιτρέπουν. Η καριέρα σας εξελίσσεται όπως θα θέλατε και στα ερωτικά σας δέχεστε την εύνοια του Δία, ο οποίος μπορεί να φέρει ξανά στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Υδροχόος

Απρόβλεπτα εμπόδια στον τομέα της καριέρας, αλλά και γκρίνια με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον δε σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα βελτιώνεται και περνάτε ευχάριστες στιγμές με φίλους.

Ιχθύες

Τις πρωινές ώρες χρειάζεται περισσότερη προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Από το μεσημέρι και μετά, μπορείτε να διαχειριστείτε πολύ καλύτερα τις υποθέσεις σας, ενώ υπάρχει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα.

Από την Ειρήνη Αθανασίου 

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη