Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Άντρια Αλετράρη – Σύλβια Μαυροπούλου: Με το ίδιο polka dot dress από τη νέα συλλογή των Zara

Πρόκειται για ένα από τα πιο fashionable items που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή.

Της Νικόλ Ζένιου

Κάθε νέα συλλογή των Zara κρύβει στυλιστικούς “θησαυρούς” που μόνο οι ενημερωμένες fashion insiders ανακαλύπτουν αφού συχνά πρόκειται για statement κομμάτια τα οποία φέρουν αναφορές από τις iconic συλλογές των μεγάλων οίκων.

Διάβασε ακόμη – All about shoes: Τα fashion girls μας προτείνουν τις τάσεις της σεζόν στα παπούτσια

Επίσης, συνήθως τα εν λόγω κομμάτια γίνονται ανάρπαστα μέσα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους στα καταστήματα οπότε αρκετά συχνά μπορεί να μην να τα βρεις στα καταστήματα ή να μην προσέξεις τη στυλιστική τους αξία μόλις τα δεις.

Γι’ αυτό και ως κορίτσια που λατρεύουμε το στυλ και την μόδα πάντα είναι καλό να ενημερωνόμαστε για τα πιο hot κομμάτια από τα streetstyle accounts των ενημερωμένων fashion insiders που τα εντοπίζουν και τα φοράνε πρώτες.

Ανάμεσά τους, και αυτό το iconic floral polka dot dress με λεπτομέρειες από ruffle, το οποίο επέλεξαν να φορέσουν δύο ενημερωμένες fashion insiders, η Σύλβια Μαυροπούλου και η Άντρια Αλετράρη με τον πιο stylish τρόπο.

Style tips: Το iconic τριαντάφυλλο που φέρει το εν λόγω φόρεμα μπορεί να φορεθεί στον λαιμό (όπως το look της Άντριας) για να δημιουργήσεις το απόλυτο “femme fatale” σύνολο.

Ακολουθούν δύο τρόποι να φορέσεις το εν Zara floral dress που βρήκαμε εδώ:

Άντρια Αλετράρη: Mε western boots, Jacquemus Le Chiquito τσάντα και hoop earrings

Σύλβια Μαυροπούλου: Με κόκκινα πέδιλα από Zara με floral λεπτομέρεια.

Διάβασε ακόμη