Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Άννα Χατζηγρηγορίου: Σου δείχνει το αγαπημένο της καλοκαιρινό αξεσουάρ

Η stylish πινελιά που χρειάζονται τα σύνολα της εποχής.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Σε ένα νησί όπως είναι η Κύπρος με ηλιοφάνεια σχεδόν όλο το χρόνο είναι δύσκολο εως και αδύνατον να κυκλοφορείς χωρίς γυαλιά ηλίου. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο οι πλείστες από εμάς έχουμε περισσότερα από ένα ζευγάρι αφού πέραν από την αναγκαιότητά τους, για την προστασία των ματιών από τις ακτίνες του ήλιου, τα γυαλιά ηλίου έχουν αποκτήσει και έναν πολύ μεγάλο και ενεργό ρόλο και στο styling αφού θεωρούνται ένα αναντικαταστάστο αξεσουάρ για τη δημιουργία ενός συνόλου κυρίως καλοκαιρινού.

Διάβασε ακόμη – Άννα Χατζηγρηγορίου – Ιφιγένεια Χουλιώτη: To lunch party για τα 40χρονα τους (εικόνες & βίντεο)

Η Άννα Χατζηγρηγορίου, το πρόσωπο πίσω από το fashion brand Anice, μας έδειξε μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη δική της επιλογή για αυτό το καλοκαίρι και δεν είναι άλλη από τα συγκεκριμένα YSL γυαλιά ηλίου που βλέπεις στην εικόνα.

Διάβασε ακόμη – Άννα Χατζηγρηγορίου – Ιφιγένεια Χουλιώτη: Απόλαυσαν την Άννα Βίσση στην Αθήνα

Ο clear σκελετός αλλά και ο γκρι φακός δίνουν μία πινελιά πολυτέλειας σε όλα τα looks ενώ προσθέτουν και μία δόση φινέτσας και κομψότητας παρά το μοντέρνο σχέδιό τους. Είναι ιδανικό μοντέλο για εσένα που ψάχνεις ένα stylish ζευγάρι γυαλιά ηλίου το οποίο ωστόσο να είναι και διαχρονικό για να μπορείς να το έχεις για πολλά χρόνια στη συλλογή σου.

Διάβασε ακόμη