Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Blue Ivy: Η κόρη της Beyoncé έκλεισε τα 11 (εικόνες)

Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε η γιαγιά της.

Σαν χθες θυμόμαστε τη στιγμή που η Beyoncé αποκάλυψε on stage στα βραβεία MTV στο τέλος της εμφάνισή της την εγκυμοσύνη της και όμως η πρωτότοκη κόρη της, Blue Ivy, έκλεισε πριν από λίγες ημέρες τα 11.

Διάβασε ακόμη – Οι υποψηφιότητες για τα μουσικά βραβεία Grammy 2023

Διάβασε ακόμη – Beyonce – Jay-Z: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τα τρία τους παιδιά

Η κόρη της διάσημης σταρ και του γνωστού ράπερ Jay-Z γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της, με τη γιαγιά της να αναρτά μία σπάνια φωτογραφία της, στην οποία γίνεται φανερό το πόσο έχει μεγαλώσει. Η Blue Ivy ήδη έχει μπει στην προεφηβεία και έχει αρχίσει να μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την εορτάζουσα με τη μητέρα της Beyoncé να ποζάρουν αγκαλιά, όπου η Blue Ivy φοράει ένα μαύρο blazer πάνω σε ένα λευκό outfit που την κάνει να μοιάζει τόσο stylish, όσο η διάσημη μητέρα της. Παράλληλα, είχε αποχωριστεί τα άφρο μαλλιά της, λανσάροντας ένα διαφορετικό στιλ με ολόισιο χτένισμα. Μάλιστα, η γιαγιά της αφιέρωσε ένα πολύ τρυφερό κείμενο στην εγγονή της με αφορμή τα 11α γενέθλιά της, αποκαλώντας τη μάλιστα βασίλισσα.

“Η ημέρα που γεννήθηκες ήταν μία από τις καλύτερες στη ζωή μου. Προσευχόμουν και πίεζα τη μαμά σου να σε κάνει στις 4 Ιανουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου. Πραγματικά ήθελα να μοιράζομαι τα γενέθλιά μου, όμως σαν τη θεία σου, Solo, αποφάσισες να έρθεις όταν ήσουν καλά και έτοιμη που ήταν στις 7 Ιανουαρίου, 3 ημέρες μετά τα γενέθλιά μου. Γνωρίζοντας την προσωπικότητά σου τώρα, συνειδητοποιώ πως χρειαζόσουν τη δική σου μέρα γιατί ήσουν βασίλισσα και είσαι τόσο ξεχωριστή για εμένα”, έγραψε στη λεζάντα της η Tina Knowles.

Παράλληλα, απαρίθμησε τα ταλέντα της μικρής, η οποία σύμφωνα με το κείμενο της γιαγιάς της, τραγουδάει, χορεύει, παίζει μπάσκετ και βόλεϋ, ζωγραφίζει, δημιουργεί γλυπτά, ράβει, γράφει ποίηση και τραγούδια, παίζει πιάνο. “Θα μπορούσα να συνεχίσω γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κάνεις. Είσαι αστεία και όμορφη και γεμάτη χάρη, ευγενική και τόσο έξυπνη. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω για καλύτερη εγγονή, δεσποινίς Blue Ivy Carter. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευλογημένη, ευγνώμων και απόλυτα ερωτευμένη με έναν άλλο άνθρωπο. Πραγματικά μου φέρνεις χαρά”, ολοκλήρωσε τη συγκινητική ανάρτηση η διάσημη γιαγιά της Blue Ivy.

Δες τη φωτογραφία:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη