Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Brooklyn Beckham: “Θα μπορούσα να κάνω και δέκα παιδιά”

Η αντίδραση της Nicola Peltz στη δήλωση του συζύγου της.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι από τα ζευγάρια που μιλούν ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή, με τον γιο της Victoria και του David Beckham να έχει κάνει πολλές δηλώσεις για τη νέα του σύζυγο και τον γάμο τους.

Το περασμένο καλοκαίρι, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Entertainment Tonight, ο Brooklyn είχε πει πως θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά με την Nicola: “Πάντα ήθελα να είμαι νέος μπαμπάς. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά θα γίνει όποτε είναι έτοιμη η σύζυγός μου. Θα μπορούσα να κάνω και δέκα παιδιά”.

Διάβασε ακόμη – Beckham – Peltz: Είχαν επέτειο γνωριμίας και ο Brooklyn μοιράστηκε μια topless φωτογραφία της Nicola

Η Nicola πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο Entertainment Tonight όπου της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του συζύγου της για τα παιδιά. Όπως είπε η πλούσια κληρονόμος “θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια. Θέλουμε να κάνουμε τα δικά μας παιδιά και θέλουμε να υιοθετήσουμε και παιδιά επίσης”.

Η Peltz πιστεύει ότι η οικογένειά της ίσως να επηρέασε τον Brooklyn στην επιθυμία του να κάνει πολλά παιδιά: “Έχω εφτά αδέλφια και πιστεύω ότι του αρέσει να είναι με την οικογένειά μου και ανάμεσα σε τόσα αγόρια. Πιστεύω ότι έχει αποκτήσει αγόρια -καλύτερους φίλους και του αρέσει αυτό”.

Διάβασε ακόμη – Nicola Peltz: Απαντά για την σχέση της με την Victoria Beckham

“Ο Brooklyn είναι ο καλύτερός μου φίλος” είπε αναφερόμενη στον γάμο της με τον Brooklyn με τον οποίο είχε τρία χρόνια σχέση πριν παντρευτούν. “Είμαστε μαζί τρία χρόνια και νιώθω σαν να ζω με τον καλύτερο φίλο μου και την αγάπη της ζωής μου, οπότε είναι όμορφα. Πρέπει να παντρευτείς τον καλύτερο φίλο σου”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: CNA

Διάβασε ακόμη