Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Après Ski στυλ: 6+1 μπότες που χρειάζεσαι στις ορεινές αποδράσεις και τα χιόνια

Ντύσου ζεστά και άνετα χωρίς να κάνεις συμβιβασμούς στο στυλ και την κομψότητα.

Πλέον είμαστε στην καρδιά της πιο κρύας εποχής και αν δεν έχεις ήδη επισκεφτεί κάποιον χειμερινό προορισμό τότε σίγουρα θα έχεις οργανώσει μία μίνι απόδραση για το άμεσο μέλλον. Γι’αυτό και εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα στα streetstyle accounts στο instagram αλλά και στην αγορά για να πετύχεις το πιο κομψό Après Ski στυλ. 

Διάβασε ακόμη – Balaclava: To ασυνήθιστο αξεσουάρ που κατέκτησε τα catwalks (6+1 designer επιλογές)

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να βρεις footwear κατάλληλo για τις συγκεκριμένες χειμερινές αποδράσεις, που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Δηλαδή παπούτσια είναι άνετα και ζεστά, με αντοχή τόσο στις καιρικές συνθήκες όσο και στις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οι διακοπές στους ορεινούς προορισμούς. Τελικά, όλες οι fashionistas είχαν επιλέξει το ίδιο σχέδιο. Ο λόγος για τις ογκώδεις μπότες, που θυμίζουν τα χαρακτηριστικά παπούτσια των Ιθαγενών της Αλάσκας.

Προτού βιαστείς να τις κρίνεις, σε ενημερώνουμε πως φέτος αποτελεί το απόλυτο winter trend, που είδαμε μέχρι και στις πασαρέλες να επικρατεί. Από τα catwalks ξεχωρίζουν οι μπότες των Chanel και Miu Miu που μας χάρισαν τις πιο κομψές και ενδιαφέρουσες εκδοχές αυτών των χρήσιμων υποδημάτων.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου:

Moon Boot

Roger Vivier

Moncler

Chloé

Isabel Marant

Moon Boot

Πηγή: Madame Figaro Gr

Διάβασε ακόμη