Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Nude lips: Υιοθέτησε την τάση των “γυμνών” χειλιών με έμπνευση από τα catwalks

Η makeup artist Βαρβάρα Νικολακάκη, σου δίνει διάφορες προτάσεις μέσα από τα catwalks διάσημων οίκων για να πετύχεις ένα όμορφο makeup look χρησιμοποιώντας φυσικές αποχρώσεις κραγιόν.

Όπως είδαμε την τελευταία φορά, το κόκκινο χρώμα στα χείλη κυριάρχησε στα catwalks για τη φετινή σεζόν, σε όλες τις αποχρώσεις καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα. Στα shows κάποιων άλλων σχεδιαστών όμως συναντήσαμε nude αποχρώσεις, από φυσικούς τόνους μέχρι και πολύ ανοιχτόχρωμα σχεδόν άχρωμα χείλη.

Διάβασε ακόμη – Red lipstick: Το διαχρονικό χρώμα που θεωρείται και φέτος μια από τις πιο hot τάσεις σύμφωνα με τα catwalks

Nude χείλη είδαμε στα shows των Mark Fast, Elizabeth Franchi, Courreges, Laura Biagiotti και σε πολλά άλλα. Το είδαμε συνδυασμένο με πολλούς τρόπους όπως γυαλιστερές και χρωματιστές σκιές, με έντονα eyeliner, με smokey eye αλλά και με nude, άχρωμα μάτια.

Μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την τάση χρησιμοποιώντας ένα nude ματ κραγιόν ή lip balm ή ακόμα και ένα διάφανο γκλος.

Ευχαριστίες στη makeup artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: Pinterest

Κεντρική φωτογραφία: instagram / @laurabiagiottiofficial

Διάβασε ακόμη