Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πριγκίπισσα Charlene: Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο παρά τον πρόσφατο καθησυχασμό

Παρά τις δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου ότι είναι “έτοιμη να επιστρέψει σπίτι”, μια νέα επιπλοκή την ανάγκασε να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Ύστερα από τη δήλωση του πρίγκιπα Αλβέρτου, σύμφωνα με την οποία η σύζυγός του, Charlene του Μονακό, είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της στην Ευρώπη, από τη στιγμή που θα της το επιτρέψουν οι γιατροί, η κατάσταση της υγείας της δέχθηκε ένα βαρύ πλήγμα που την οδήγησε ξανά στο νοκοσομείο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Charlene την περασμένη Τετάρτη κατέρρευσε ύστερα από την έξαρση της μόλυνσης, την οποία προσπαθεί να καταπολεμήσει όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στη Νότια Αφρική. “Τη νύχτα της 1ης Σεπτεμβρίου, η Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αρρώστησε εξαιτίας κάποιων επιπλοκών από μία σοβαρη μόλυνση. Η πριγκίπισσα Charlene παρακολουθείται στενά από την ιατρική της ομάδα, που επιβεβαιώνει πως η κατάστασή της είναι καθησυχαστική“, ανέφερε η δήλωση του Παλατιού.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle – Πρίγκιπας Χάρι: Η πρόταση στη βασίλισσα Ελισάβετ που άφησε έκπληκτο το παλάτι

Προς το παρόν η πριγκίπισσα Charlene αναρρώνει, με τις τελευταίες πληροφορίες να υπογραμμίζουν πως η κατάστασή της είναι σταθερή εδώ και αρκετές μέρες.

Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια της πριγκίπισσας του Μονακό τήν επισκέφθηκε στη Νότια Αφρική, από τη στιγμή που οι γιατροί ακόμη δε δίνουν τη συγκατάθεσή τους να ταξιδέψει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου είχε δηλώσει πως της είχαν λείψει πολύ τα παιδιά της, ενώ αν δεν είχε τον βράχο της, τον σύζυγό της, στο πλευρό της δεν θα τα κατάφερνε.

Οι φήμες περί χωρισμού έκαναν τον γύρο του διαδικτύου λίγες ημέρες νωρίτερα, υποχρεώνοντας τον πρίγκιπα του Μονακό να κάνει τις δικές του δηλώσεις, λέγοντας πως η σύζυγός του θα επιστρέψει πολύ σύντομα, αφού είναι έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι, αλλά και να αναρτήσει προσωπικές φωτογραφίες με τη Charlene ώστε να σταματήσουν τις κακές γλώσσες.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@royallfamilies

Διάβασε ακόμη