Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Chiara Ferragni: Δύο τρόποι για να φορέσεις το τζιν παντελόνι το καλοκαίρι

Styling tips από την πιο γνωστή influencer.

Μία περίοδο γεμάτη από ταξίδια διανύει η Ιταλίδα επιχειρηματίας Chiara Ferragni, η οποία μετά το ταξίδι στην Αθήνα, βρίσκεται στις Κάννες με αφορμή το κινηματογραφικό φεστιβάλ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την influencer με μερικά off duty σύνολα που έχουν τον ίδιο παρονομαστή, το τζιν παντελόνι.

Σίγουρα την καλοκαιρινή περίοδο, το τζιν παντελόνι, που κατά τα άλλα λατρεύουμε τόσο πολύ οι περισσότερες γυναίκες, δεν είναι από τις επιλογές που κάνεις συχνά λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Η Chiara Ferragni όμως σου δείχνει πως μπορείς να το φορέσεις σε casual περιστάσεις μέσα από δύο looks. Και στις δύο περιπτώσεις έχει φορέσει ψηλόμεση denim παντελόνα με σκίσιμο.

Διάβασε ακόμη – Έφη Παπαϊωάννου: 3 summer looks για κάθε ώρα της ημέρας

Τα looks της Chiara Ferragni

Στο πρώτο σύνολο, η influencer  έχει συνδυάσει την παντελόνα της με ένα denim τοπ σε λίγο πιο ανοιχτή, τζιν απόχρωση, μαύρα flat σανδάλια και μαύρη Hermes τσάντα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Στο δεύτερο σύνολο της, άλλαξε το top και αυτή τη φορά επέλεξε ένα Celine crop top με το logo του οίκου συνδυασμένο με ένα τζιν σακάκι με λεπτομέρεια από μαργαριτάρια στα κουμπιά.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@celebnews_hu, @chiaraferragni

Διάβασε ακόμη