Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (16/05)

Κατανόηση και αγάπη.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα κινείται στο 2ο δεκανό του Κριού οπότε επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 2 δεκαήμερο των ζωδίων. Είναι μια μέρα που θα θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους άλλους στοχεύοντας σε νέες γνωριμίες και σε γενικές γραμμές θα είμαστε πιο στοργικοί με τους ανθρώπους γύρω μας. Ταυτόχρονα θα είμαστε πιο συναισθηματικοί και ίσως μας ξυπνήσουν αναμνήσεις από το παρελθόν. Αποφύγετε σήμερα την υπερκατανάλωση και δείξτε περισσότερη αυτοπειθαρχία.

Τα 12 ζώδια σήμερα:

Κριός

Σήμερα θα θέλετε να είστε συμπαθείς στους γύρω σας, θα φέρεστε πιο συναισθηματικά απέναντι στους άλλους, νιώθοντας την ανάγκη να ανήκετε κάπου. Μην σκέφτεστε όμως μόνο τον εαυτό σας, για να μην υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία. Εκτός από το να ζητάτε, καλό θα ήταν να προσφέρετε και εσείς για να κυλήσει η ημέρα ομαλά σήμερα.

Ταύρος

θα κυριαρχούν σήμερα περισσότερο οι υλιστικές διαθέσεις σας. Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε και τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας. Επίσης, είναι ακατάλληλη μέρα για άσκοπα έξοδα, αγορές και απόκτηση υλικών αγαθών που ίσως να μην εξυπηρετούν τις πραγματικές σας ανάγκες.

Δίδυμοι

Μια καλή μέρα για συζητήσεις. Καλά θα κάνετε να κρατήσετε όμως τους συναισθηματισμούς σας πάνω στην επικοινωνία και να κρατήσετε μια πιο αντικειμενική στάση. Υπάρχει ο φόβος να κάνετε λάθος εντύπωση και ίσως κάποιο γυναικείο άτομο να έχει να σας διδάξει σήμερα κάτι χρήσιμο.

Καρκίνος

Καλά θα κάνετε σήμερα να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας και να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Διατηρήστε μια πιο προσγειωμένη συμπεριφορά γιατί μπορεί να κυριαρχήσουν οι φοβίες σας, πράγμα που θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας και να νιώσετε αισθήματα αποξένωσης.

Λέων

Καλή ημέρα για προβολή του εαυτού σας χωρίς να νοιάζεστε ιδιαίτερα για το τι θα σκεφτούν οι γύρω σας. Γυναίκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς θα σας δείξουν θετικές πτυχές του εαυτού σας. Προσέξτε μόνο η στάση σας να μην καταπιέσει την ατομική ελευθερία των άλλων.

Παρθένος

Σήμερα το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα προς το ζην, αντί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ίσως κριτικάρετε περισσότερο τόσο τον εαυτό σας όσο και τους γύρω σας, πράγμα που μπορεί να τους κάνει να νιώσουν ένοχα με την συμπεριφορά τους.

Ζυγός

Θα αντιδράτε πιο συναισθηματικά σήμερα με τους γύρω σας και ίσως υπάρξουν προβλήματα στις πιο στενές σας σχέσεις. Για να κρατήσετε σωστές ισορροπίες, μη γίνεστε κτητικοί και μην δείχνετε ζηλοτυπία που αργότερα θα μετανιώσετε.

Σκορπιός

Οι σημερινές συναισθηματικές εμπειρίες ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με συναισθήματα τα οποία θα σας είναι τελείως ξένα. Θα θέλετε περισσότερο να κατακτήσετε πράγματα που ποθείτε, θα γίνετε περισσότερο κτητικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε κάτι ή κάποιον που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για εσάς.

Τοξότης

Καλή ημέρα για να ξεφύγετε από την ρουτίνα κάνοντας μικρές αποδράσεις που θα σας χαλαρώσουν πνεύμα και νου. Ίσως κάνετε κάποια γνωριμία με άτομα από ξένα μέρη. Ατομα του γυναικείου φύλου θα έχουν σήμερα να σας διδάξουν κάτι χρήσιμο.

Αιγόκερως

Θα έχετε αυξημένα και κοινωνικά ενδιαφέροντα στον χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήσετε να επιδείξετε μετριοπάθεια και ήπιους τρόπους για να μην καυγαδίσετε κατά την διέλευση αυτή με οικεία σας άτομα και αποφύγετε την έντονη επικοινωνία σε δημόσιους χώρους.

Υδροχόος

Καλή ημέρα για να συνάψετε φιλίες με άλλα άτομα που ίσως θα μείνουν στην ζωή σας. Λόγω της καλής σας συμπεριφοράς, θα βρίσκετε γρήγορα ανταπόκριση και βοήθεια από τους φίλους σας και θα έχετε άμεσα την συναισθηματική τους υποστήριξη. Προσοχή στις ζηλοτυπίες.

Ιχθύες

Προσέξετε μην δημιουργήσετε δύσκολες καταστάσεις γύρω σας από μια ασυνείδητη συμπεριφορά λόγο κάποιον φόβων σας. Θα είναι δύσκολο διάστημα συναναστροφών με γυναίκες ή με τα παιδιά και θα υπάρχει έλλειψη κατανόησης και έλλειψη επικοινωνίας.

Από την Ντέμη Στοικίδου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφίες: unsplash.com

Διάβασε ακόμη