Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

5 αποχρώσεις για το φθινοπωρινό σου μανικιούρ

Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν.

Γύρισες από τις διακοπές σου και αναζητάς έναν απλό τρόπο για να καταπολεμήσεις τη γνωστή θλίψη που μας πιάνει όλους με το πέρας του καλοκαιριού; Σου εγγυώμαστε ότι μια βόλτα από το αγαπημένο σου nail salon για το πρώτο φθινοπωρινό μανικιούρ σου θα σου δώσει απλόχερα vibes χαράς και καλής διάθεσης.

Γιατί είναι γεγονός ότι ένα φροντισμένο, όμορφο μανικιούρ έχει αυτή ακριβώς την επίδραση στη διάθεσή μας. Μας ανεβάζει το ηθικό και μας κάνει να νιώθουμε πιο χαρούμενες, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει και το look μας.

Διάβασε ακόμη – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μόλις έκανε το πιο διαχρονικό χρώμα και σχήμα στα νύχια

Αν τώρα αναρωτιέσαι ποιες αποχρώσεις είναι οι καταλληλότερες για τη μεταβατική αυτή εποχή, όπου ακόμα δεν έχουν πιάσει τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου, όμως δεν βρισκόμαστε πια στο κατακαλόκαιρο, να σε ενημερώσουμε ότι οι μεταβατικές αποχρώσεις είναι οι ιδανικότερες. Πρόκειται για εκείνα τα χρώματα που δεν θεωρούνται αμιγώς καλοκαιρινά ή χειμωνιάτικα και ταιριάζουν άψογα στις ενδιάμεσες εποχές. Αυτά είναι το λιλά, το απαλό ροζ ή nude, το χακί, το καφέ, το μπλε αλλά και το κόκκινο. Με λίγα λόγια, είναι κυρίως κλασικά χρώματα που θεωρούνται παντός καιρού και κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα μας.

Διάβασε ακόμη – Αφυδατωμένη επιδερμίδα: Η Άντρεα Κυριάκου έχει τη λύση στο πρόβλημα σου

Οι παρακάτω mani ideas θα σε εμπνεύσουν:

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη