Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Kate Middleton: Με αυτό το τρυφερό χαϊδευτικό φωνάζει τον πρίγκιπα Louis

Το “δεύτερο” όνομα του μικρού πρίγκιπα αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη κοινή εμφάνιση της οικογένειας των Waleses.

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να ανέλαβε επίσημα τον βρετανικό θρόνο στην τελετή στέψης που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ο “βασιλιάς του πάρτι” ήταν αναμφίβολα ο μικρός του εγγονός, πρίγκιπας Louis. Ο “άτακτος” γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είχε κάνει μεγάλη αίσθηση στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ χάρη στις αστείες γκριμάτσες του και τις αντιδράσεις του. Για ακόμη μία φορά, ο Louis ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τα βλέμματα και τα φωτογραφικά κλικ, χαρίζοντας τις πιο αστείες στιγμές της ιστορικής περίστασης. Λίγες ημέρες μετά, η οικογένεια των Waleses συναντήθηκε σύσσωμη με τους προσκόπους για να προωθήσει την ενέργεια “Big Help Out” σχετικά με τον εθελοντισμό, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες.

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Παπαδοπούλου – Kate Middleton: Η εμφάνισή τους με παρόμοιο φόρεμα που ξεχωρίσαμε

Κατά την επίσκεψή τους οι μικροί πρίγκιπες βοήθησαν τους γονείς τους για να χτίσουν το καινούριο αρχηγείο των προσκόπων, ενώ είχαν την ευκαιρία να ζεστάνουν marshmellows, κάτι που φάνηκε πως λάτρεψε ο πρίγκιπας Louis. Εκείνη τη στιγμή μάλιστα αποκαλύφθηκε το τρυφερό χαϊδευτικό που η Kate Middleton χρησιμοποιεί για τον γιο της. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Louis κρατούσε ένα ξυλάκι πάνω στο οποίο ήταν τοποθετημένο το marshmellow που μόλις είχαν κάψει στη φωτιά. Όταν το ζαχαρωτό “προσγειώθηκε” στο μπισκότο, τότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε από τον γιο της να πετάξει το ξυλάκι στη φωτιά. “Ρίξτο στη φωτιά, Lou Bug”, του είπε η μητέρα του αποκαλώντας τον κάτι σαν ζουζουνάκι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες των social media βρήκαν το όνομά του ιδιαίτερα τρυφερό και αξιολάτρευτο, αφήνοντας ανάλογα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, στην οποία παρατηρήθηκε το εν λόγω χαϊδευτικό.

Διάβασε ακόμη – Ο πρίγκιπας Louis έγινε και πάλι viral με τις γκριμάτσες του

Ο πρίγκιπας Louis δεν είναι ο μόνος που έχει ιδιαίτερο χαϊδευτικό, αφού πριν από χρόνια είχαμε ακούσει τον πρίγκιπα William να φωνάζει τη μοναχοκόρη του “mignonette” που σημαίνει κάτι μικρό και λεπτεπίλεπτο στα γαλλικά. Παράλληλα, στο παρελθόν είχαμε μάθει και το “χαϊδευτικό” που έχει η οικογένεια των Waleses για τον παππού τους, βασιλιά Κάρολο, το οποίο είχε αποκαλύψει τυχαία η Kate Middleton.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @eleonoremodaymodelaje, @_kate_middleton_royal

Διάβασε ακόμη