Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Tom Brady: Διεκδικεί ξανά την Irina Shayk

Αυτό το ειδύλλιο ήρθε για να μείνει.

Ο “Tom Brady και η Irina Shayk φέρονται να είναι ιδανικά πλασμένοι ο ένας για τον άλλον”, σύμφωνα με φίλο του φημολογούμενου ζευγαριού, καθώς λίγο πριν από τέλος της χρονιάς οι δυο τους κατόρθωσαν να αναζωπυρώσουν τη φλόγα που είχε ανάψει μεταξύ τους στις αρχές του 2023.

Μπορεί οι πρώτες φήμες ότι η Shayk και ο Brady έβγαιναν ραντεβού να έκαναν την εμφάνισή τους τον Ιούλιο του 2023 με αρκετές διακυμάνσεις, πισωγυρίσματα και ανατροπές να ακολούθησαν όμως, τώρα ο Brady φαίνεται έτοιμος να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια και να επενδύσει πάνω σε μία γνωριμία που πολύ του αρέσει. Αυτή του τοπ μόντελ από τη Ρωσία.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Μαργαρίτα: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της παραίτησης της

“Είχαν και οι δύο πολλά πράγματα και καταστάσεις να αφήσουν στο παρελθόν πριν μπορέσουν να δεσμευτούν ο ένας στον άλλο”, δήλωσε ένας φίλος στο RadarOnline.com. “Αλλά τώρα συνειδητοποιούν ότι ταιριάζουν απόλυτα. Οι άνθρωποι γύρω τους λένε ότι κάνουν ήδη μεγάλα σχέδια για το μακρύ κοινό τους μέλλον”, υποστηρίζει το ίδιο ρεπορτάζ με τον Tom Brady να δηλώνει στους φίλους του πανέτοιμος να αφεθεί στη γοητευτική δύνη του έρωτα.

Διάβασε ακόμη – Kanye West: Δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συζύγου του, Bianca Censori

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους λόγους που είχαν οδηγήσει το ενδιαφέρον αυτό ειδύλλιο σε ξαφνικό θάνατο ήταν η απόφαση του Tom Brady να επικεντρωθεί περισσότερα στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, καθώς ο ίδιος δεν είχε ακόμη μπορέσει να διαχειριστεί το διαζύγιο του από τη Gisele.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη