Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Τερέζα Ηλιάδη: Με το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών

Άνετο, αέρινο, κομψό και fashionable ταυτόχρονα.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Το στυλ των διακοπών επιβάλλεται να είναι άνετο, αέρινο, να επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και ταυτόχρονα να είναι κομψό και fashionable. Ένα ρούχο που μπορεί να σου χαρίσει όλες αυτές τις προδιαγραφές είναι σίγουρα το φόρεμα. Ωστόσο υπάρχει εκείνο το φόρεμα που είναι το ιδανικό και που εκφράζει όσο κανένα άλλο το vibe της εποχής και δεν είναι άλλο από το φόρεμα – καφτάνι.

Διάβασε ακόμη – Vacation Style: 10 looks για να αντιγράψεις στις διακοπές σου

Το ρούχο που μπορεί κατά τη διάρκεια των διακοπών σου να το φοράς από το πρωί στην παραλία πάνω από το μαγιό σου μέχρι το βράδυ συνδυάζοντάς το με τα ανάλογα κοσμήματα και χαμηλά ή ψηλά σανδάλια και να έχεις ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο. 

Με ευφάνταστα prints ή μονόχρωμα ή ακόμη και με εντυπωσιακά κεντήματα τα φορέματα- καφτάνια είναι ιδανικά για τη βαλίτσα των διακοπών ειδικά αν αυτή έχει προορισμό κάποιο ελληνικό ή και εξωτικό προορισμό. 

Διάβασε ακόμη – Fashion influencers του εξωτερικού σου δείχνουν τα ιδανικά travel looks λίγο πριν φύγεις για διακοπές

Η Τερέζα Ηλιάδη σου δείχνει μία από τις δικές της επιλογές που δεν είναι άλλο από ένα γαλάζιο καφτάνι φόρεμα με λεπτομέρειες σε αρχαιοελληνικό σχέδιο το οποίο συνδύασε με silver high heels και γκρι clutch bag. 

Τα πολλά κοσμήματα έδωσαν στην όλη εμφάνιση το boho χαρακτήρα που ταιριάζει τόσο πολύ στο σύνολο. 

Διάβασε ακόμη