Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα 12 ζώδια μέχρι (20/3)

Oι ενεργειακές μεταβολές απαιτούν από εμάς να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Το αστρολογικό τοπίο φέρνει σημαντικές όψεις που υπόσχονται να επηρεάσουν όλα τα ζώδια. Η σύνοδος Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων προσφέρει ένα πλούσιο πεδίο για πνευματική εξέλιξη και δημιουργική έκφραση, ενώ η σύνοδος του Ερμή με τους Δεσμούς στον Κριό τονίζει την ανάγκη για άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία. Αυτές οι ενεργειακές μεταβολές απαιτούν από εμάς να παραμείνουμε προσγειωμένοι, ενώ ταυτόχρονα να είμαστε ανοιχτοί στις αλλαγές και τις νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας.

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δεσμών στον Κριό σηματοδοτεί μια φάση έντονης επικοινωνιακής δραστηριότητας και πνευματικής εγρήγορσης. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που θα απαιτήσουν την ευφυΐα και τη διπλωματία σας για να επιλυθούν. Είναι η στιγμή να εκφράσετε τις ιδέες σας με θάρρος και να εργαστείτε για την υλοποίηση των στόχων σας. Παρ’ όλα αυτά, φροντίστε να μην αφήσετε την επιθυμία για ανεξαρτησία να σας οδηγήσει σε προχειρότητα ή σε αδιανόητες αποφάσεις.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στον 11ο οίκο φέρνει την εστίαση στις φιλίες και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αυτή η περίοδος ενδέχεται να αποκαλύψει ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι μπορεί να χρειάζεται να απομακρυνθούν από τη ζωή σας. Είναι μια ευκαιρία για να βαθύνετε τις σχέσεις που έχουν αληθινή αξία και να εξερευνήσετε νέες ομάδες ή κοινότητες που αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες αξίες και ενδιαφέροντά σας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με αιτήματα κοινωνικής δικαιοσύνης ή φιλανθρωπικές δράσεις που σας εμπνέουν.

Δίδυμοι

Με την ενεργειακή δυναμική της εβδομάδας, μπορεί να αισθάνεστε μια αύξηση στην κοινωνικότητα και την περιέργεια. Είναι μια κατάλληλη στιγμή να επεκτείνετε το δίκτυο επαφών σας και να εξερευνήσετε νέες ιδέες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες κατευθύνσεις. Η δημιουργικότητα και η επικοινωνία είναι κλειδιά που μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες για εσάς, αλλά μείνετε προσγειωμένοι στις πραγματικές σας ανάγκες και μην αφήσετε την περιπέτεια να σας οδηγήσει μακριά από τις προτεραιότητές σας.

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στον 9ο οίκο ενισχύει τη δίψα σας για γνώση και την επιθυμία για εξερεύνηση τόσο στον ψυχικό όσο και στον φυσικό κόσμο. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ασχοληθείτε με φιλοσοφικές συζητήσεις, να επιδιώξετε πνευματική ανάπτυξη ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που θα σας αποκαλύψει νέους πολιτισμούς και ιδέες. Επιπλέον, η εκπαίδευση και η μάθηση νέων δεξιοτήτων μπορούν να σας προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση και να ανοίξουν νέους ορίζοντες για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Λέων

Αυτή η εβδομάδα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την έκφραση του πραγματικού σας εαυτού. Η σύνοδος Ερμή-Δεσμών στον Κριό μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική προβολή. Μην φοβηθείτε να αναλάβετε ρίσκα και να εκφράσετε τις πιο τολμηρές σας ιδέες. Η αυτοπεποίθηση και η ζεστασιά σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε υποστήριξη και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με σημαντικά πρόσωπα.

Παρθένος

Η ενέργεια της εβδομάδας σας προσκαλεί να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να βελτιώσετε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα απαιτήσουν διπλωματική προσέγγιση και λεπτομερή ανάλυση. Η σύνοδος Ερμή-Δεσμών ενθαρρύνει την ανταλλαγή ιδεών και την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων σε προβλήματα που έχουν καθηλώσει την προσοχή σας για καιρό.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας σας, καθώς και για τη βελτίωση των εργασιακών σας συνθηκών. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει έμπνευση για νέες μεθόδους προσέγγισης των καθημερινών σας ρουτίνων και της φροντίδας του εαυτού σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να απομακρυνθείτε από το στρες και να αναζητήσετε ηρεμία και ισορροπία μέσα από δραστηριότητες που σας γεμίζουν ενέργεια και θετικότητα.

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας, της αγάπης και της αυτοέκφρασης. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην ανακάλυψη της πραγματικής σας πάθησης και να σας ενθαρρύνει να εκφράσετе τον εαυτό σας με πιο ελεύθερο και ανοιχτό τρόπο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να αναζωογονήσετе τις ερωτικές σας σχέσεις και να επενδύσετε σε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο ζωντανοί.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα επικεντρώνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας θέματα που αφορούν την άνεση, την ασφάλεια και τις προσωπικές σας σχέσεις στο προσκήνιο. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να δώσετε περισσότερη προσοχή στον οικογενειακό σας χώρο, να κάνετε αλλαγές που θα σας φέρουν πιο κοντά με τους αγαπημένους σας ή να επιλύσετε παλιά ζητήματα που επηρεάζουν την αρμονία του σπιτιού σας.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Δεσμών στον Κριό φέρνει επικοινωνιακή δραστηριότητα και ιδέες στο προσκήνιο, ενισχύοντας την ανάγκη σας για μάθηση και ανταλλαγή πληροφοριών. Μπορεί να βρεθείτε να εξερευνάτε νέους τρόπους για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να επεκτείνετε το δίκτυο επαφών σας. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να συμμετέχετе σε σεμινάρια, εργαστήρια ή να ασχοληθείτε με γραπτή ή λογοτεχνική έκφραση.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών και της προσωπικής αξίας σας προσφέρει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και τις πηγές της ευημερίας σας. Μπορεί να αντιληφθείτε την ανάγκη για μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των υλικών σας πόθων και των πνευματικών σας αναζητήσεων. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τις δαπάνες σας και να εστιάσετε στην ανάπτυξη πηγών εσόδων που συμφωνούν με τις πραγματικές σας αξίες. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση μπορούν να σας οδηγήσουν σε νέες ιδέες για την αύξηση του εισοδήματός σας.

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας είναι μια ισχυρή ώθηση για προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξέλιξη. Αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, καθώς και να εκφράσετε τον εαυτό σας με πιο δημιουργικό και με έμπνευση τρόπο. Μπορεί να βιώσετε σημαντικές διορατικότητες ή να ανακαλύψετε νέες πνευματικές ή καλλιτεχνικές διαστάσεις που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με μεγαλύτερη σοφία και αυτογνωσία.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη