Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Summer fresh look με σατινέ χείλη

Η γνωστή make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη σου δίνει συμβουλές για να πετύχεις ένα φρέσκο, καλοκαιρινό make-up look κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο δροσερά.

Κάθε καλοκαίρι προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα sun-kissed μακιγιάζ που να φαίνεται όμορφο αλλά ταυτόχρονα να κρατά το πρόσωπό σου ενυδατωμένο, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολλά προϊόντα. 

Διάβασε ακόμη – Γιατί οι Κύπριες αντλούν έμπνευση από το μακιγιάζ της JLO

Το μυστικό βρίσκεται στην ενυδάτωση. Για να τελειοποιήσεις αυτό το look πρέπει να δημιουργήσεις όμορφα και δροσερά χείλη. Απόφυγε τα πολύ γυαλιστερά και τα πολύ ματ κραγιόν και επέλεξε κραγιόν με σατινέ υφή.

Τα σατινέ κραγιόν είναι η ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις καθώς είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά συστατικά και έτσι μπορούν να κρατήσουν τα χείλη σου ενυδατωμένα ενώ χαρίζουν λάμψη και χρώμα στο καλοκαιρινό σου look.

Εφαρμόζονται πολύ εύκολα στα χείλη και είναι ένας τρόπος να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να προκύψουν όταν τοποθετείς ένα ματ κραγιόν που στεγνώνει γρήγορα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς πιο εύκολα να ολοκληρώσεις το δροσερό σου look και να το ανανεώνεις στη στιγμή όταν χρειάζεται.

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: Pinterest

Διάβασε ακόμη