Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Στο φιλανθρωπικό fashion show του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό fashion show του Κλάδου Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Grammar School, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Four Seasons, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου μαθητές και μαθήτριες του Grammar School Limassol παρουσίασαν δημιουργίες από τα καταστήματα FLOW, VANITY και GUESS KIDS και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Στην φιλανθρωπική επίδειξη παρευρέθηκαν η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη η οποία είναι πάντα στο πλευρό του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού και έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κα. Φωτεινη Παπαδοπούλου, ο ιδιοκτήτης του Grammar School κος. Δημήτρης Γρηγορίου, πολλοί γονείς των παιδιών και φίλοι του Κλάδου.

Διάβασε ακόμη – Στο fashion afternoon της Labels X Ice Play

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι συντελεστές και η κα Νίκη Στυλιανίδη για τη διαχρονική στήριξη του ιδρύματος SIR REO STAKIS FOUNDATION προς τον Κλάδο Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στα ανθρωπιστικά πρόγραμματα του Κλάδου Λεμεσού που σκοπό έχουν την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Στο μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του Κλάδου Λεμεσού εντάσσεται και η προσφορά στο Νοσοκομείο Λεμεσού μέσα από την διοργάνωση αιμοδοσιών και την κάλυψη των αναγκών εξοπλισμού του όπως επίσης και η συνεισφορά στη λειτουργία του Θεραπευτικού Κέντρου “Στέλλα Σουλιώτη” για παιδιά με αναπηρίες.

Διάβασε ακόμη – Οι επώνυμοι που περπάτησαν στο red carpet του fashion gala by Intimissimi

Εκ μέρους της προέδρου του Κλάδου Λεμεσού, κυρίας Ολίβιας Παπαδάκη και της επιτροπής ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές της βραδιάς: το ξενοδοχείο Four Seasons που για πολλά χρόνια φιλοξενεί αυτή την εκδήλωση, το Grammar School Limassol για την οργάνωση και την επιμέλεια της επίδειξης, τις Boutiques VANITY, FLOW και GUESS KIDS, τους υποστηρικτές Filippa Nemitsa Beauty, Art & Style Gold Hair, Minimal Flowers, MKL Christodoulou Printing & Design, Βlack Lines Photo Studio, Printpoint Cyprus, τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, την παρουσιάστρια Μαρίνα Φιλιππίδου και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί:

Διάβασε ακόμη