Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Shannen Doherty: Προετοιμάζεται για τον θάνατό της

“Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Shannen Doherty που πάσχει από καρκίνο του μαστού τετάρτου σταδίου – μίλησε ανοιχτά για το ξεκαθάρισμα των αποθηκών και των σπιτιών της, ώστε να κάνει τη μετάβαση “ευκολότερη” για τη μητέρα της, Rosa, όταν πεθάνει.

“Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μητέρα μου”, δήλωσε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του podcast Let’s Be Clear. “Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη”.

Και συνέχισε: “Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω τα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα”.

Διάβασε ακόμη – Lily Collins: Μας ξεναγεί στους χώρους που γυρίζεται η σειρά “Emily In Paris”

Η 52χρονη Doherty εξήγησε ότι άρχισε να ψάχνει τα υπάρχοντά της για να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που είχε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια “σε περίπτωση” που της συνέβαινε κάτι.

Η ηθοποιός έκανε πιο πρόσφατα ένα ταξίδι νότια στο σπίτι της στο Τενεσί για να μαζέψει τα πράγματά της, αφού αποφάσισε να αφήσει το όνειρό της να ζει στο κτήμα και να φροντίζει άλογα.

Διάβασε ακόμη – Pitt – Jolie: H κόρη τους Shiloh παίρνει θέση στη διαμάχη των γονιών της

“Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακετάριζα ένα από τα μέρη εκεί”, συνέχισε. “Ήταν πραγματικά δύσκολο και πραγματικά συναισθηματικό, επειδή – σε κάποιο βαθμό – ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να βάλω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο”.

Η Doherty πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να χτίσει ένα καταφύγιο για άλογα που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή είναι πολύ μεγάλα.

“Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου”, είπε δακρύζοντας. “Τα μάζευα και άρχισα να κλαίω … Ένιωθα ότι εγκατέλειπα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Μήπως σήμαινε ότι εγκατέλειπα τη ζωή; Και η μητέρα μου ήταν εκεί και έλεγε: ‘Μην ξεφορτωθείς αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται και μπορείς να συνεχίσεις’, και εγώ είπα ‘ναι, οπωσδήποτε μπορώ'”.

Μια εβδομάδα αργότερα, η Doherty επέστρεψε στο σπίτι για να πακετάρει όλα τα πράγματά της σε ένα φορτηγό για να τα μεταφέρει πίσω στην Καλιφόρνια.

Η πρωταγωνίστρια του “Charmed” εξήγησε ότι είχε μια επιφοίτηση ενώ βρισκόταν εκεί, συνειδητοποιώντας ότι το όνειρό της ήταν μια “ανόητη ιδέα” λόγω του πόσο θα της κόστιζε η ανακαίνιση του ακινήτου.

Η πρωταγωνίστρια του “Heathers” ήταν ανοιχτή στους θαυμαστές της για το ταξίδι της στον καρκίνο από τότε που διαγνώστηκε αρχικά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Διάβασε ακόμη