Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Πώς γιόρτασε η Lana Del Ray τη νίκη του Jo Biden

Διασκεύασε τον ύμνο «On Eagles’ Wings», ο οποίος έχει συναισθηματική σημασία για την οικογένεια Biden.

Στην πρώτη του ομιλία ως Πρόεδρος της Αμερικής ο Jo Biden έκανε αναφορά στον ύμνο ο «On Eagles’ Wings» . Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αυτός ο αυτός ο ύμνος είναι σημαντικός για την οικογένειά του, αφού τους έδωσε παρηγοριά όταν ο γιος του Beau το 2015 από καρκίνο στον εγκέφαλο, και ελπίζει να δώσει δύναμη σε αυτούς που έχασαν αγαπημένους τους από τον ιό Covid-19.

Η Lana Del Ray αφιέρωσε λίγο χρόνο από την ηχογράφηση του επερχόμενου άλμπουμ της με τίτλο «American standards and classics» για να μοιραστεί με το κοινό μια διασκευή του ύμνου «On Eagles’ Wings» γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη νίκη του Jo Biden στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Όπως αναφέρει σε σχετικό post της στο Instagram: «Όπως υποσχεθήκαμε, έχουμε ένα προβάδισμα σε αυτό το άλμπουμ τυπικών φολκ τραγουδιών και όλων των στοιχείων americana. Αλλά κάναμε ένα διάλειμμα για να παρακολουθήσουμε την ομιλία του Biden και ανέφερε στο τέλος της τον ύμνο που ελπίζει ότι έδωσε στους Αμερικανούς ελπίδες, έτσι σκέφτηκα να παρουσιάσουμε μια μικρή διασκευή του, καθώς κάναμε ένα διάλειμμα στο στούντιο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey)

Τον ύμνο «On Eagles’ Wings» συνέθεσε ο Michael Joncas, καθολικός ιερέας που διδάσκει σύγχρονη καθολική μουσική στο Πανεπιστήμιο Saint Tomas στη Μινεσότα.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: ΑΠΕ

Video: Instagram/@lanadelrey

Διάβασε ακόμη