Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Oι γέννες των celebrities 2023

Δείτε τους σταρ που καλωσόρισαν νέα μέλη στις οικογένειές τους.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Οι οικογένειες των celebrities μεγάλωσαν το 2023! Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, ο κόσμος υποδέχτηκε πολλά νεογέννητα της Α-list, μερικά από τα οποία ήταν πολυαναμενόμενα και άλλα που ήρθαν ως ευχάριστη έκπληξη.

Η Lindsay Lohan, η Paris Hilton, η Maria Menounos και άλλοι πρωτοεμφανιζόμενοι γονείς πρόσθεσαν μικρά στα σπίτια τους, ενώ πιο έμπειροι γονείς, όπως η Rihanna και ο A$AP Rocky, χάρισαν στα πρώτα τους παιδιά αδέρφια.

Paris Hilton, London

Λίγους μήνες μετά την υποδοχή του πρώτου τους μωρού, του γιου τους Phoenix, η Paris Hilton και ο Carter Reum πρόσθεσαν άλλο ένα μέλος στην οικογένειά τους, μια κόρη με το όνομα London, η οποία ήρθε μέσω παρένθετης μητέρας.

Rihanna, Riot Rose

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς δύο παιδιών με την άφιξη του δεύτερου αγοριού τους, του Riot Rose, τον Αύγουστο.

Lindsay Lohan, Luai

Η πρωταγωνίστρια του Freaky Friday και ο σύζυγός της Bader Shammas είναι γονείς ενός νεογέννητου αγοριού. Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο People ότι καλωσόρισαν τον γιο τους Luai – του οποίου το όνομα είναι αραβικό και σημαίνει “ασπίδα ή προστάτης” – στο Ντουμπάι τον Ιούλιο.

Maria Menounos, Athena

Η Maria Menounos είναι μαμά! Η πρώην ανταποκρίτρια του E! News και ο σύζυγός της, Kevin Undergaro, καλωσόρισαν την κόρη τους Athena μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο.

Robert De Niro

Ο ηθοποιός είναι επτά φορές μπαμπάς! Ο βραβευμένος με Όσκαρ αποκάλυψε ότι καλωσόρισε ένα ακόμη μωρό σε μια συνάντηση που είχε στις 9 Μαΐου με το ET Canada για τη γονική μέριμνα και την επερχόμενη ταινία του, About My Father. Όταν ο συνεντευκτής ρώτησε για τα έξι παιδιά του ηθοποιού, εκείνος απάντησε με μια διόρθωση: “Για την ακρίβεια, επτά”.

Kourtney Kardashian, Rocky

Η Kourtney Kardashian έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, το πρώτο της με τον Travis Barker, όπως μετέδωσαν το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου πολλά πρακτορεία του εξωτερικού.

Chrissy Teigen

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο John Legend. Το διάσημο μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και την είδηση έκανε γνωστή ο τραγουδιστής.

Al Pacino

Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς στα 83 του για τέταρτη φορά καθώς η νεαρή σύντροφός του, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους τον Ιούνιο.

Διάβασε ακόμη