Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Οι εμφανίσεις με δημιουργίες από Κύπριους σχεδιαστές που ξεχώρισαν στα Cyprus Eating Awards

Όλες οι δημιουργίες από κυπριακά brands στον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου.

Της Νικόλ Ζένιου

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, που εδώ και 18 χρόνια επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τους καλύτερους της γαστρονομίας, απονεμήθηκαν γι’ ακόμα μια χρονιά. Η τελετή βράβευσης των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου για το 2022 πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα χθες το βράδυ, 17 Ιανουαρίου, στο εντυπωσιακό Parklane Luxury Collection Resort & Spa, Limassol του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Διάβασε ακόμη – Cyprus Eating Awards: Οι best-dressed εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Δαμιανού: Η εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε στη σκηνή των Cyprus Eating Awards

Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς επιμελήθηκε ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Andriano Cattaneo.

Τον θεσμό παρουσίασε και φέτος η Nespresso και στήριξε η Τράπεζα Κύπρου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Λούης Πατσαλίδης και η Γιώτα Δαμιανού, ενώ τους καλεσμένους συντρόφευσε μουσικά η μοναδική Έλλη Κοκκίνου, ερμηνεύοντας επιτυχίες που όλοι αγαπάμε.

Παρουσίες από τον χώρο της μόδας, της κυπριακής και της ελληνικής showbiz, της κοσμικής και την πολιτικής ζωής του νησιού μας έδωσαν το “παρών” τους και φωτογραφήθηκαν πριν από την έναρξη φορώντας άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι αρκετές γυναίκες της μόδας επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες από κυπριακά brands στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους ταλαντούχους Κύπριους σχεδιαστές και τις υπέροχες δημιουργίες τους. Τα brands που ξεχωρίσαμε είναι τα ακόλουθα: Eφι, Gregory Morfi, Andreas Zannetides και Anastasia Lardas.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με Gregory Morfi

H Γιώτα Δαμιανού με Εφι

Η Ειρήνη Στεριανού με Εφι

Η Θεώνη Παναγή με Εφι

Η Νικόλ Ζένιου με Anastasia Lardas

H Ντία Αρίστου με Andreas Zannetides

Διάβασε ακόμη